Solidaritat

Andorran Banking dona suport al programa d'atenció primària de Càritas Andorrana

La institució percebrà 6.000 euros que es destinaran al principal programa que porta a terme l’organització caritativa.

Andorran Banking dona suport al programa d'atenció primària de Càritas AndorranaAndorra Banking

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Bancs Andorrans aportarà 6.000 euros destinats a reforçar la important tasca social que porta a terme el programa d’atenció primària de Càritas Andorrana.

En el marc del seu compromís amb la millora de la societat andorrana, Andorran Banking dona suport a aquest programa que representa quasi el 30% del total de l’activitat de la institució caritativa eclesiàstica, que va atendre l’any 2016, 1.095 famílies en el conjunt dels seus programes, un 3% més respecte 2015. En concret el programa d’atenció primària va atendre 314 famílies durant l’any 2016, el que representa un 13% més que l’any anterior. En el marc d’aquest programa, Càritas Andorrana millora les necessitats bàsiques (alimentació, habitatge, salut i roba) de les persones que hi recorren en busca d’ajuda, oferint també un servei d’acollida, un espai d’escolta, d’orientació i d’acompanyament.

L’acte de lliurament ha tingut lloc amb la presència d’Amadeu Rocamora, President de Càritas Andorrana i d’Esther Puigcercós, Directora General d’Andorran Banking, i s’emmarca dins la política de responsabilitat social de l’Associació, que promou i participa en diversos projectes de col·laboració amb associacions que afavoreixen a la població andorrana en el seu conjunt. Aquesta col·laboració, de caràcter econòmic, respon a la voluntat d’Andorran Banking de contribuir a l’assoliment dels objectius globals d’entitats solidàries andorranes i d’interès social com Càritas Andorrana.

tracking