Turisme

El ministre Camp diu que amb la Puríssima s'ha tornat a xifres “d'abans de la crisi”

El ministre Camp diu que amb la Puríssima s'ha tornat a xifres “d'abans de la crisi”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme, Francesc Camp, va mostrar-se molt satisfet ahir amb les xifres que ha deixat “un pont històric”. Segons Camp, el volum de visitants s’ha situat a nivells “d’abans de la crisi”, el que pot indicar una tendència de cara a un bon hivern pel sector. “Demostra que hi ha una recuperació claríssima del turisme a Andorra”, va explicar Camp.

Francesc Camp va apuntar, qüestionat per les fortes cues de vehicles registrades diversos dies, que “tenim les carreteres que tenim” i que “és difícil que no hi hagi moments complicats”. Camp va elogiar la tasca de Mobilitat i dels comuns per reduir les complicacions. Mobilitat va xifrar l’afluència de vehicles al pont en un 5,3% més que l’any passat, amb un nombre total de 93.555 cotxes en sis dies. 70.862 vehicles per la Borda Sabater i 22.693 pel Pas de la Casa.

Grandvalira va fer públic ahir que diumenge va tancar un pont amb la visita de prop de 60.000 esquiadors, una mitjana de 12.000 esquiadors per dia. L’estació andorrana preveu habilitar en els propers dies la connexió per pista entre els sectors Grau Roig i Soldeu. D’altra banda, Andorra Turisme inicia avui la campanya de comunicació als mercats espanyol i francès de les rebaixes d’hivern, del 22 de desembre al 28 de febrer.

tracking