Detingut un jove per agredir de forma violenta la seva gossa al carrer

La policia va arrestar un jove que va intentar agredir-los i un altre per amenaçar-los

Detingut un jove per agredir de forma violenta la seva gossa al carrerArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia va fer públic ahir el balanç de detencions de la dar­rera setmana en què destaca l’ar­rest d’un resident de 24 anys, autor d’un presumpte delicte de maltractament dels animals. Els fets van succeir dimarts passat dia 5 quan la policia va rebre l’avís d’alguns veïns de Sant Julià de Lòria, entre els quals un company agent, que en plena via pública un home estava “donant patades” a la seva gossa. Una patrulla es va personar fins al lloc dels fets i van procedir a la seva detenció. Després se’l va posar a disposició judicial amb el corresponent informe on es detallava el comportament i l’actitud del jove envers l’animal.

Etiquetes:

A la capital van detenir un resident de 34 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per haver crebantat una ordenança penal de suspensió del permís de conduir, i també a Andorra la Vella, la policia va detenir un jove resident de 18 anys com a presumpte autor d’amenaces, resistència, desobediència a l’autoritat i també contra l’honor dels agents de seguretat. La matinada del dijous, el jove mantenia una forta discussió en el grup on estava i quan la patrulla va arribar per intentar calmar els ànims, ell va tenir “un tracte hostil, injuriós i amenaçant”, es detalla el balanç.

Un no resident de 31 anys també va ser arrestat per un presumpte delicte contra la funció pública. En aquest cas, els fets van passar a les 00.30 hores de diumenge a Escaldes-Engordany quan la policia va rebre un avís pels aldarulls que estava ocasionant una persona amb clars signes d’embriaguesa. Quan els agents van arribar, els va comentar que havia discutit amb la seva parella, que no es trobava al lloc dels fets, així que van decidir acompanyar-lo fins a l’hotel on s’allotjava. Va ser aleshores quan el detingut va començar a mantenir una actitud irrespectuosa envers els agents, i en un moment donant, va intentar agredir-los.

Finalment, quatre persones més van ser arrestades a les fronteres per delictes contra la salut pública. Tres ho van ser a la hispanoandorrana, on la policia va decomissar 0,6 grams d’speed, 0,4 de cocaïna i 0,7 més d’speed. El darrer va ser al Pas de la Casa i els agents li van trobar 0,3 grams de cocaïna.

18 CASOS POSITIUS PER ALCOHOLÈMIA

El pont de la Puríssima va deixar 18 persones detingudes per delictes contra la seguretat en el trànsit. La majoria d’elles ho van ser per superar la taxa màxima d’alcohol permesa, ja que dels 18, 16 sobrepassaven un grau d’alcohol per litre de sang, i dos d’ells els 2 g/l. En deu casos la detenció es va produir fruit de la campanya de control extraordinària que fa la policia, i la resta per haver comès una infracció en el codi de circulació. El cas més destacat va ser un jove no resident de 25 anys que va donar 1,28 g/l però que també portava 0,2 grams de cocaïna, 9,2 de marihuana i 0,2 d’haixix.

tracking