Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Trànsit

Tercera jornada amb cues per entrar al país

Andorra va registrar problemes circulatoris per la baixada de pistes i fins a 4,5 quilòmetres d’embús de sortida a la tarda
El col·lapse circulatori d’entrada a Andorra va repetir-se ahir per tercera jornada consecutiva, si bé amb menys força que en els dos primers dies de pont. Ahir les cues per accedir al país i creuar Sant Julià van sumar, en el moment àlgid del matí, prop de 13 quilòmetres. Segons fonts de Mobilitat, el trànsit dens va ser la tònica general, però el volum de les aturades va ser canviant. Va arribar al punt màxim pels volts de les onze del matí, però després va anar a menys fins a dissoldre’s a les quatre de la tarda.
Les retencions a Soldeu,
  • #3 and
    (09/12/17 18:56)

    Res de nou va dir..
    Una gran reflexió peró has pensat que si volem una Andorra idilica, de la Heidi sobrem 30000 persones!!!! com vols que vinguin turistes de qualitat si no voleu Heliport, si no tenim aeroport, si les grans marques no poden venir perqué tenim una franquicia de 900 euros i un bolso Louis Vitton val el doble.... donem gracies a quest turisme que es el que paga el sou dels funcionaris, dels empleats del privat... les coses es fan poc a poc no tocant els fonaments o la casa cau a terra.

    Respondre
  • #2 Res de nou
    (09/12/17 12:19)

    Andorra low cost, quantitat sense qualitat és la tendència de sempre, naveguem sense rumb amb la mateixa mentalitat que en els anys 70.No sé si farem "caixa", però quan marxi el turisme ens queda una Andorra bruta i contaminada

    Respondre
  • #1 Rolf
    (09/12/17 11:02)

    Lo de las colas y acceso a Andorra es un serio problema. Alguien tendría que echarle huevos al asunto. Hay quien dice que una empresa Suiza quiso financiar el metro aéreo en este país a cambio de un retorno económico de largo plazo a cambio de la explotacion del mismo, es decir, no había costes. Y que por culpa de los egos políticos y la estrechez de miras " no salió".

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts