Detinguda per l'onada de robatoris a l'estiu

La dona, amb ordre de recerca, va ser identificada a la frontera del riu Runer

Detinguda per l'onada de robatoris a l'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va arrestar dissabte la tercera implicada en l’onada de robatoris en xalets de l’estiu. La dona no resident de 23 anys era objecte d’una ordre de recerca judicial des de finals del mes de juliol, després que en aquell moment s’hagués detingut dos homes de 25 i 34 anys, també no residents, per robar en habitatges d’Andorra la Vella i l’Aldosa (la Massana) que es trobaven buits pel període vacacional.

Etiquetes:

Segons fonts de la policia, la jove arrestada va ser identificada i detinguda quan es disposava a entrar al país a la frontera hispanoandorrana del riu Runer, dissabte passat a dos quarts de 2 de la tarda. Més tard va passar a disposició judicial, si bé fonts de la policia no han donat més detalls de la investigació perquè el cas es troba sota secret sumarial.

La investigació buscava aquesta tercera persona implicada des que va confirmar-se que als domicilis afectats hi havia empremtes dactilars de tres individus, els dos detinguts en primer lloc i un tercer.

La policia va relacionar els dos detinguts de l’estiu amb fins a quatre furts amb força ocorreguts durant un mateix cap de setmana. Els dos homes, amb antecedents, van ser detinguts a la zona dels fets i posteriorment van ingressar al centre penitenciari de la Comella, després que uns particulars alertessin la policia que els havien entrat a robar forçant la porta de la terrassa del xalet i que els lladres s’havien endut diversos objectes de valor, sobretot joies i diners. Diversos testimonis en van identificar el cotxe.

Furt al comú de Canillo

Aquesta detenció va ser la més important del balanç policial de l’última setmana, si bé va detenir-se una segona persona per un delicte contra el patrimoni per un furt a Canillo. Un resident de 18 anys hauria causat danys per valor de 500 euros i s’hauria endut 4 euros en xavalla en entrar en un departament del comú canillenc.

DUES AGRESSIONS I DANYS AL PATRIMONI

Un resident de 25 anys va ser detingut dissabte com a presumpte autor de delictes contra la integritat, el patrimoni i contra la integritat en l’àmbit domèstic després de dues agressions, a un desconegut i a l’exparella, i danys en un pàrquing. Divendres els agents van ser alertats que un home desconegut havia clavat un cop de puny a la cara a un altre després d’una discussió d’aparcament. Posteriorment, el servei de circulació d’Escaldes va denunciar que un individu que responia a les mateixes característiques d’aquest i que va ser identificat havia causat danys en dues barreres d’un aparcament. Dissabte al matí, una dona va denunciar l’agressió de la seva exparella, resultant ser el mateix home, a qui finalment va detenir-se.

tracking