Política

Macron lloa les reformes econòmiques i fiscals

El Copríncep dona el seu suport per encarar les negociacions amb la UE

Macron lloa les reformes econòmiques i fiscalsSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep francès, Emmanuel Macron, va expressar ahir el suport de França a l’estratègia de reformes econòmiques i fiscals dutes a terme pel Principat. El president francès va posar en relleu els canvis legislatius i també va donar el seu suport al país per afrontar al procés de negociació per a un acord d’associació amb la Unió Europea.

Macron va adreçar aquests missatges ahir en el marc de la primera cerimònia de presentació de cartes credencials per part d’ambaixadors de diferents països acreditats al Principat. Des del Govern sempre s’ha fet referència al fet que Macron s’ha mostrat comprensiu amb les peticions d’Andorra pel que fa a les especificitats sobre el tabac en les negociacions per l’acord d’associació amb la Unió Europea.

Durant la seva intervenció, el Copríncep francès va encoratjar els diplomàtics dels diferents països a impulsar i reforçar la cooperació bilateral amb el Principat. A la cerimònia celebrada al palau de l’Elisi, hi van ser presents la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, així com l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez. També van presentar les credencials davant del Copríncep els ambaixadors de Cambodja, Canadà, Suïssa, Perú, Bulgària, Països Baixos, Guatemala, Xipre, Qatar, Irlanda, Luxemburg, Finlàndia, Ghana, Egipte, Filipines, Panamà i Gabon.

Macron, que va ser el primer president francès a entregar una fotografia al Principat amb la bandera francesa i andorrana, té previst visitar el país durant el primer semestre de l’any que ve, coincidint amb la celebració dels 25 anys de la Constitució.

Macron lloa les reformes econòmiques i fiscals

tracking