TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Infraestructures

Espot, obert a estudiar mesures per reduir la sinistralitat entre la Massana i Ordino

La decisió s'evaluarà a la Taula de Mobilitat després que s'hagin produit dos xocs mortals al mateix punt en pocs mesos

Espot, obert a estudiar mesures per reduir la sinistralitat entre la Massana i Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, s'ha mostrat favorable aquest dilluns a estudiar algun tipus de mesura per evitar la sinistralitat a la CG3, concretament en el límit entre Ordino i la Massana on la setmana passada va perdre la vida un conductor de 55 anys i l'abril passat va morir un motorista de 31 anys, tots dos en accidents de trànsit. Espot ha dit que circumstàncies com aquestes fan replantejar les decisions que s'estan prenent, i ha obert la porta a "establir algun tipus de mesura que eviti la sinistralitat".

En tot cas, ha recordat que les mesures les ha d'analitzar la Taula de mobilitat, i que també s'haurà de parlar amb els comuns de la Massana i d'Ordino, que en són els principals afectats.

Malgrat tot, el ministre considera que primer s'han d'analitzar les causes que van motivar l'accident de la setmana passada, perquè "a vegades pot ser que obeeixi a una circumstància dels mateixos conductors i no tant a l'estat de la via o a la manca de radars".

Espot també ha recordat que s'ha intensificat molt la tasca de la unitat de seguretat viària de la policia, amb l'adquisició de nous radars, tant fixes com de tram, i amb la posada en marxa de campanyes tant pedagògiques com més repressives, dirigides als conductors que consumeixen alcohol o drogues.

tracking