14 anys de presó per intentar un doble atropellament mortal

Va envestir amb el cotxe dues persones després d’una discussió de trànsit

14 anys de presó per intentar un doble atropellament mortalArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal de Corts va condemnar ahir un resident portuguès a 14 anys de presó per dos delictes majors d’assassinat en grau de temptativa i a l’expulsió del Principat durant 25 anys. També se’l priva del carnet de conduir durant deu anys. A aquesta sanció se li han de sumar 18 mesos més de privació de la llicència per un delicte menor de conducció amb una taxa d’alcohol superior als 0,8 g/l i 900 euros de multa per desobediència a la policia.

Etiquetes:

Els fets es remunten a la matinada del 14 de desembre del 2013. Els atropellaments es van produir després d’una discussió de trànsit amb la conductora d’un vehicle. L’home s’havia negat a fer l’informe d’un accident i mentre durava la discussió, la parella de la conductora, un resident colombià, va arribar en un altre vehicle amb vàries persones que van demanar explicacions al processat. Després de ser agredit pel jove colombià, l’acusat va marxar en direcció a Arinsal, però va canviar de sentit i va dirigir el vehicle contra el grup de persones que estava a la carretera i va atropellar el resident colombià, que va quedar estès a terra. Després, va fugir en direcció a la Massana, però tres minuts més tard va tornar i va envestir un altre jove que estava aturat al mig de la carretera i que va quedar malferit. El va arrossegar 30 metres i va tornar a fugir.

Durant el judici, que va tenir lloc el 12 de setembre passat, les imatges de Trànsit van deixar clar que l’acusat, que va ser detingut a l’aparcament del Prat de la Ribera, va envestir intencionadament els dos joves. La sentència del tribunal també estipula que el condemnat haurà de pagar 10.000 euros a la CASS per les despeses mèdiques causades i haurà de pagar 9.900 euros a la segona persona que va atropellar.

DOS ANYS DE PRESÓ I UNA MULTA DE MIL EUROS PER INTRODUIR DROGA

El Tribunal de Corts també va condemnar ahir un home per un delicte major d’introducció de droga i per un delicte menor de consum. El tribunal el va considerar culpable i li imposa una pena de dos anys de presó i una sanció econòmica de 1.000 euros. D’altra banda, el condemna a pagar una altra multa de 300 euros per consumir droga en un lloc públic. Els magistrats l’obliguen a pagar les despeses processals causades durant el judici i demana que es decomissi i es destrueixi la droga requisada en el moment de la seva detenció. El tribunal també va ordenar que es decomissi el cotxe amb el qual va intentar introduir la droga al Principat.

tracking