reportatge

Despres inaugura el Bulevard de les Superestrelles

Cyril Despres és el primer homenatjat que té una estrella amb el seu nom al Fener Boulevard, una acció que es vol fer extensiva a altres personatges il·lustres, entre els quals Toni Bou, Marc Márquez, Albert Llovera o la barones­sa Thyssen, per promocionar l’eix comercial.

Despres inaugura el Bulevard de les SuperestrellesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fener Boulevard comença ja a fer olor de benzina, però en farà molta més quan s’instal·lin totes les plaques commemoratives de persones destacades del país “o que ens representen amb el seu art”, va avançar la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol. Ahir es va col·locar la primera, i l’homenatjat va ser el pilot resident Cyril Després, “un home que compleix amb totes les qualitats d’aquelles persones que tindran la seva estrella, perquè és molt conegut a nivell internacional, i sobretot perquè és un gran ambaixador d’Andorra”, va dir Marsol. Les pròximes persones que formaran part d’aquest Boulevard de les superestrelles seran altres pilots molt reconeguts, com Toni Bou, Marc Márquez, Jorge Lorenzo i Albert Llovera. “Tots ells estan aparaulats, menys el Márquez, però a veure si aquest cap de setmana l’acabem de lligar”, reia Marsol. També es preveu que personalitats del món de la cultura tinguin la seva estrella. “Volem que n’hi hagi unes sis o set per any, i de cara al 2018 també li’n posarem una a la baronessa Thyssen o al Bisbal de torn que vingui a fer un gran concert”, deia.

Des de l’Associació de Comerciants del Fener, el seu president, Joan Babot, va destacar la bona predisposició que havia mostrat el comú, i en la inauguració d’ahir hi van assistir la majoria de consellers de la corporació. Per Babot “aquesta iniciativa ens permet incorporar els comerços de Na Maria Pla al primer nivell dels eixos comercials del país i encara podrem aprofitar més l’empenta que ens dona estar al costat dels grans eixos del país, com són Vivand i l’avinguda Meritxell”. La placa ha estat dissenyada per l’escultora Nerea Aixàs, que va adaptar l’estrella al seu estil. “Vaig voler dinamitzar la figura tradicional i l’he portat al meu terreny, i amb aquestes figures, sembla que vulgui sortir una mica de la placa”, va explicar.

Despres, per la seva part, es va mostrar encantat amb la iniciativa i va agrair el gest que significava ser la primera estrella. “Vaig arribar al país fa anys, però em sento un andorrà més”, va dir. També va bromejar amb el fet de tenir el seu nom inscrit en una placa al carrer. “Ja sé que el Fener no és Hollywood, però a partir d’avui podré passejar i caminar pel costat d’una estrella amb el meu nom. Perfecte.”

Marsol també va reivindicar aquesta via com a eix comercial i gràcies a iniciatives com aquesta “vindran més persones, més turistes, i segur que tothom acabarà comprant més”.

Despres inaugura el Bulevard de les Superestrelles

tracking