reportatge

Abús de l'amistat

Una jove resident de 25 anys va ser detinguda per haver sostret un total de 12.600 euros del compte d’una amiga entre l’agost i l’octubre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una resident de 25 anys es va aprofitar de l’estreta relació que mantenia amb una amiga per retirar-li del seu compte bancari la quantitat de 12.600 euros sense que ella ho sabés. Els fets haurien tingut lloc entre els mesos d’agost i octubre quan l’acusada hauria sostret quantitats de diners del compte corrent de l’afectada en onze ocasions diferents.

La jove hauria falsificat el document informatiu on s’especificava el número de compte bancari i coneixia concretament el perfil de la seva amistat i les empreses que tenia. El 7 d’octubre passat, la víctima va denunciar els fets després de veure anotats moviments que ella no havia fet. La policia acusa la detinguda d’un de-licte d’estafa, creació de do-cument inautèntic i també d’usurpació d’identitat. La detenció es va fer efectiva a la Massana el 16 de novembre passat.

D’altra banda, la policia va arrestar la setmana passada dotze persones per un delicte contra la seguretat viària. Onze d’ells circulaven amb una taxa d’alcohol per sobre de la permesa, mentre que un altre va refusar sotmetre’s al control d’alcoholèmia després de tenir un accident que va provocar danys materials.

Els cossos policials també van detenir quatre persones per un delicte contra la seguretat pública. Concretament, se les va enxampar amb diferents tipus de drogues.

D’altra banda, el 14 de novembre passat van arrestar un home resident de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. L’home hauria agredit un altre home la nit anterior en un portal d’un immoble al Pas de la Casa. D’altra banda, un home resident de 19 anys va ser detingut a la capital per haver agredit la seva exparella.

tracking