Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Acord d'associació

Trobada amb San Marino per l'acord amb la UE

Les dues delegacions han destacat l'oportunitat de tractar conjuntament diferents aspectes de la negociació amb Europa
Un moment de la trobada d'aquest matí entre Toni Martí i Nicola Renzi.

Trobada amb San Marino per l'acord amb la UE

Un moment de la trobada d'aquest matí entre Toni Martí i Nicola Renzi.

SFG
Actualitzada 20/11/2017 a les 18:25
El cap de Govern, Toni Martí, i el secretari d'Estat d'Afers Exteriors, Afers Polítics i de la Justícia de la República de San Marino, Nicola Renzi (que es troba al Principat amb motiu de la reunió trilateral Andorra-Mònaco-San Marino que es durà a terme aquest dimarts, 21 de novembre), han mantingut aquest dilluns al matí una reunió bilateral en el marc de la qual han celebrat l’oportunitat per Andorra, Mònaco i San Marino de poder tractar i compartir, un cop més, els diferents aspectes de la negociació per un acord d’associació amb la Unió Europea. Ambdós mandataris han mantingut una trobada, acompanyats de la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, així com de l'ambaixador d'Andorra a San Marino, Enric Tarrado, i l'ambaixadora de San Marino davant de la Unió Europea, Antonella Benedettini.

La delegació de San Marino, encapcçalada per Renzi, ha mantingut també una reunió de treball amb representants dels diferents departaments del Govern, com són Agricultura, Comerç i Competitivitat, Duana, Turisme, Immigració, Cooperació Jurídica Internacional i Afers Exteriors, els quals els han exposat les polítiques i projectes que es duen a terme des de cada àrea, així com la realitat d'Andorra des de diferents sectors.

La visita de la delegació de San Marino ha començat amb una trobada amb el secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Josep Maria Missé, a l'Espai d'Innovació d'Actua, situat a la planta baixa de Caldea. Missé els ha mostrat els diferents espais de les noves instal·lacions on s'exposen els projectes impulsats pel Massachusetts Institute of Technology (MIT) i els ha relatat els projectes en cartera en l’àmbit de la innovació.

És previst que durant aquest dilluns es mantinguin diferents reunions de treball, una d'elles amb el ministre de Finances, Jordi Cinca, i la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Claudia Cornella, amb els quals compartiran l'estratègia de transformació d'Andorra per adaptar el seu marc normatiu, legislatiu i fiscal als estàndards internacionals en matèria de transparència i cooperació.
A més, el síndic general, Vicenç Mateu, i la subsíndica Mònica Bonell, rebran la delegació de San Marino a la Casa de la Vall.

Està previst que la delegació de Mònaco, encapcçalada pel ministre d'Estat, Serge Telle, s'incorpori amb les delegacions d'Andorra i San Marino a la recepció amb el copríncep Joan Enric Vives, al Palau Episcopal al voltant de les 19 hores. Aquest dimarts, a partir de les 9 hores, es durà a terme una reunió trilateral per tractar l'estat de les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea.


 
Etiquetes
  • #1 Es un no parar....
    (20/11/17 20:17)

    Una altra baixada de pantalons.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts