TURISME

Vidal admet que calia publicitar FiraEsport

El conseller lauredià creu que la xifra de 4.000 visitants és molt bona, però apostaran per promocionar més Explòria

Vidal admet que calia publicitar FiraEsportFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera Fira de l’esport i el turisme de muntanya de Sant Julià de Lòria, que va tancar portes ahir, ha sumat 4.000 visitants des de divendres fins ahir. Una xifra final d’assistents que el conseller d’Obres, Urbanisme i Esdeveniments, Joan Vidal, va considerar molt bona, si bé va dir que van tenir “la sensació que faltava haver-ho publicitat molt més”, sobretot “amb més antelació”. Vidal va explicar que havien pogut copsat a les xarxes cert feedback de persones que haurien visitat la fira de conèixer-la abans i que, per tant, “és una cosa que tenim apuntada per a les properes fires d’Explòria” i també “per a FiraEsport de l’any 2018”.

Joan Vidal va posar en relleu que FiraEsport ha tingut un nombre important de contactes comercials, de venda d’articles i d’intercanvi de serveis. “Voldria destacar la presència de les principals empreses esportives del país, de l’Arieja, l’Aragó, Andalusia i Catalunya”, va indicar el conseller lauredià. Així mateix, va afirmar que “FiraEsport ha acollit també la presència d’Skimo, una travessa de muntanya, amb una participació de més de 200 persones en la seva presentació”. Vidal va destacar “l’èxit de la resta de ponències per l’alt nivell i professionalitat dels participants”. Segons el conseller de comú, “hi ha hagut també un públic i uns expositors que han destacat i valorat la qualitat de les instal·lacions i l’alta posició de l’oferta”.

Per Vidal, “aquesta qualitat és la que volem que representi Explòria, la nova forma d’organitzar fires i esdeveniments a la parròquia amb una clara visió de futur”. Les dades d’una enquesta feta pel comú al 85% dels expositors van constatar-hi una nota mitjana de satisfacció de 7,5 sobre 10. Joan Vidal espera que Explòria pugui acollir noves fires en el futur, a banda de les d’enguany, i va recordar que la setmana que ve hi ha la cinquena trobada de microproductors de vi.

Els preus del ràfting

Amb la presència de RocRoi, l’adjudicatària del ràfting a la fira, Vidal va mostrar-se satisfet. El conseller d’Obres va dir que “el comú no ha entrat a valorar” el preu anunciat de 40 euros per baixada. “El valorarem”, va assenyalar.

tracking