Empresa

L'adaptació a l'entorn digital centra amb èxit el primer MoraBanc Innovation LAB

L'adaptació a l'entorn digital centra amb èxit el primer MoraBanc Innovation LABSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Experts d’empreses capdavanteres en la innovació digital i la ciberseguretat van participar ahir en la primera edició del MoraBanc Innovation LAB, que va aplegar un centenar d’empresaris i directius d’Andorra.

El ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, va mostrar la voluntat d’atreure empreses que col·laborin a enfortir el vessant innovador del país, així com donar suport a les empreses locals que vulguin tirar endavant nous projectes. Xavier Gracia i Samuel de Tomás, experts en ciberseguretat de Deloitte, van exposar al públic els principals riscos que presenta el món digital per a les empreses amb sorprenents casos reals sobre com operen les xarxes de cibercrim. Així mateix, el conseller delegat de MoraBanc, Pedro González Grau, va obrir la trobada posant l’exemple de l’anomenat cas Kodak, un gegant de la fotografia que va fer fallida per no adaptar-se als canvis tecnològics.

El director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, va parlar de les aplicacions futures en connectivitat i va posar en valor els projectes de la companyia. De la seva banda, el director d’Operacions de MoraBanc, Lluís Alsina, va parlar sobre la necessitat d’aportar sempre al client el que demana.

tracking