Divulgació

Els reptes digitals a les empreses d'Andorra, tema del primer MoraBanc Innovation LAB

Experts de les consultores Accenture i Deloitte, convidats a una trobada amb ponències pràctiques sobre innovació digital i cyberseguretat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del MoraBanc Innovation LAB tindrà com a convidats al president d’Accenture Espanya, Portugal i Israel, Juan Pedro Moreno, i al soci de Cyber Risk Services de Deloitte, Xavier Gracia.

La jornada tindrà lloc el dimarts 7 de novembre a Andorra la Vella i, amb el títol “The future begins now”, comptarà també amb ponències del ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal i el director general de Negoci i Operacions de MoraBanc, Lluís Alsina.

El MoraBanc Innovation LAB vol apropar als empresaris d’Andorra els darrers canvis tecnològics i com les tendències actuals poden afectar a les seves empreses. Una sèrie de conferències pràctiques orientades a optimitzar la visió digital dels negocis a Andorra i conèixer els riscos més habituals relacionats amb la cyberseguretat.

La innovació tecnològica és una de les principals línies estratègiques de MoraBanc que, amb el llançament de MoraBanc Digital, va redissenyar fa uns mesos la seva presència a Internet amb una banca online, una web i una App que, per les seves funcionalitats i disseny, s’han col·locat al capdavant del sector a Andorra.

tracking