Detingut el conductor del cotxe implicat en l'accident a Sant Julià

Detingut el conductor del cotxe implicat en l'accident a Sant JuliàRicard Poy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un dels vehicles implicats en l’aparatós accident de divendres al vespre a la car­retera general 1 al seu pas pel centre comercial River va ser detingut després de donar positiu al control d’alcoholèmia. La policia va informar ahir que després dels fets es va practicar el control al conductor del Mercedes-Benz de matrícula andor­rana i va donar un resultat d’1,63 grams per litre de sang, motiu pel qual va ser arrestat.

Etiquetes:

Es tracta d’un resident de 37 anys que a conseqüència del xoc va resultar ferit. Fonts de l’hospital van explicar que tot i que va ser traslladat al centre hospitalari va resultar ferit de caràcter lleu i donat d’alta seguidament. Pel que fa al conductor de l’altre cotxe, va resultar il·lès, de manera que no es van produir danys personals.

Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts i mig de vuit del vespre al quilòmetre 8,400 de la CG-1, a Sant Julià de Lòria, quan per causes que encara es desconeixen dos turismes que circulaven en sentit sud cap a la frontera del riu Runer van col·lidir impactant fortament contra la parada d’autobús que hi ha a l’altura del centre comercial River. A conseqüència del xoc, la parada va quedar completament engrunada provocant una escampadissa de vidres, com també va passar amb la barra de protecció de l’estació, que va quedar malmesa.

Els vehicles, tots dos de matrícula andorrana, van col·lidir amb tal intensitat que un va quedar pràcticament sobre la part davantera de l’altre. En concret es van veure implicats en l’accident un turisme Mercedes Benz i un monovolum Chevrolet Rezzo, tots dos de matrícula andorrana.

tracking