Policial

Detenen un home de 43 anys a Civís per portar 4.550 paquets de tabac de contraban al cotxe

Detenen un home de 43 anys a Civís per portar 4.550 paquets de tabac de contraban al cotxe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La guàrdia civil va detenir dijous a Civís un home de 43 anys que portava 4.550 paquets de tabac de contraban valorats en 20.515 euros amagats al cotxe. El conductor, J. C. S. L., de 43 anys i amb domicili a la Seu d’Urgell, portava el tabac amagat en bosses de plàstic negres que estaven distribuïdes per tot el vehicle, segons va informar ahir la guàrdia civil a través d’un comunicat.

Per tot plegat els agents que es trobaven fent servei fiscal als voltants de la localitat de Valls de Valira van detenir l’home i van comissar el gènere i el vehicle utilitzat, un Nissan Terrano que van veure sospitós de portar gènere de contraban, que van quedar a disposició de l’autoritat judicial competent. Per altra banda, la guàrdia civil va intervenir dimecres passat un total de 2.444 paquets de tabac de contraban de diverses marques a la duana de la Farga de Moles així com 900 grams de picadura. Tot plegat ascendia a un valor de 10.992 euros, segons va explicar també ahir el cos policial en un comunicat.

Els fets van tenir lloc pels volts de les nou del vespre quan L. S., un home de 44 anys que conduïa un turisme de matrícula francesa, volia introduir al país veí el tabac sense declarar. Els agents van localitzar la mercaderia amagada en dobles fons situats en diversos punts del vehicle, com ara als forats de les portes o a la defensa davantera. Un cop verificat el gènere, els agents van requisar tant la mercaderia com el cotxe, un Opel Mokka.

tracking