Finances

Crèdit Andorrà, millor entitat de banca privada

Ha estat designat per les publicacions financeres ‘PWM’ i ‘The Banker’

Crèdit Andorrà, millor entitat de banca privadaCRÈDIT ANDORRÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà ha estat designat millor entitat en banca privada a Andorra el 2017 per les publicacions financeres PWM i The Banker, del grup Financial Times. El guardó reconeix el fort impuls del banc cap a la innovació en el model de negoci i la digitalització dels serveis de wealth management, així com l’adequació al nou marc normatiu i regulador. Aquests premis, que s’atorguen anualment a les millors entitats internacionals en banca privada, es van lliurar dijous a Londres, en el marc d’un acte al qual van assistir el president del consell d’administració de Crèdit Andor­rà, Antoni Pintat, i el conseller delegat Josep Peralba.

Un dels principals aspectes que The Banker i PWM han tingut en compte a l’hora d’atorgar el premi ha estat el pla d’innovació i digitalització que està duent a terme Crèdit Andorrà per tal de dotar de més valor afegit el model de negoci, per impulsar l’omnicanalitat i millorar el servei al client, va assenyalar ahir l’entitat en un comunicat de premsa. En aquest sentit, el banc està treballant en la concreció de nous serveis d’advisory en wealth management i està duent a terme una important inversió en plataformes tecnològiques, que donin suport a la digitalització i al compliment normatiu, i que prioritzin també la seguretat de la informació.

S’ha valorat positivament l’adequació de Crèdit Andorrà al nou marc regulador i normatiu de transparència i cooperació. El premi ha tingut en compte l’adaptació dels serveis i dels processos als estàndards internacionals, en un entorn en què el sector bancari està immers en un procés de canvi i reestructuració.

tracking