La policia recupera part del botí del robatori a la joieria L'Art d'Or del 2014

Efectius del cos van localitzar les peces ahir a la tarda en una zona boscosa de la Comella

La policia recupera part del botí del robatori a la joieria Art d'Or del 2014

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va recuperar ahir a la tarda part del botí del robatori que es va produir a la joieria L'Art d'Or d'Andorra la Vella el 8 de novembre del 2014. Segons s'ha informat mitjançant un comunicat, efectius del cos van fer la troballa en una zona boscosa de la Comella.

Allí es van localitzar joies i petits prestatges d'aquestes, amagats al costat d'un camí de muntanya, lloc per on haurien fugit els presumptes autors del robatori. Un cop efectuades les comprovacions s'ha determinat que les joies correspondrien a les sostretes durant el robatori amb violència a l'establiment L'Art d'Or, situat a l'avinguda Meritxell ara fa tres anys.

La investigació iniciada al moment dels fets va establir la zona on podria estar el botí. Des d'aleshores, s'explica, efectius policials han fet recerques, amb més o menys intensitat en funció del moment i la climatologia, donant com a resultat la troballa de part del botí.

Els fets van tenir lloc el 8 de novembre del 2014, quan la joieria L'Art d'Or va ser objecte d'un atracament a mà armada per pat de dos individus que es van donar a la fuga per la rampa que dóna accés al carrer Fiter i Rossell, on hi tenien estacionat un vehicle. Posteriorment el cotxe va ser localitzat a la part alta de la carretera de la Comella. Els fets van passar en ple dia, pels volts de dos quarts d'una, i en un moment de forta afluència a la cèntrica artèrai comercial.

Uns dies després la policia va detenir dos home de nacionalitat sèrbia que fugien per un camí de muntanya que va de Juberri a Arcavell i es trobaven a 150 metres de la frontera. Mesos després es van detenir dues persones més que van ser acusades d'encobriment. Finalment, però aquests darrers detinguts van ser absolts pel Tribunal Superior ara fa un any després de passar 19 mesos a la presó de la Comella. Pel què fa als altres dos homes, van confessar ser els autors del robatori i van ser condmenats a quatre anys i mig d'internament a presó i a l'expulsió per vint anys del Principat. A més d'ahver de fer front al pagament de 100.000 euros, el cost del botí.

tracking