seguretat

La policia deté en una setmana quatre persones per disputes en l'àmbit domèstic

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir, la setmana passada, quatre persones per disputes en l’àmbit domèstic. La matinada de diumenge, el cos va detenir un home i una dona, germans i residents de 35 i 41 anys d’edat, que van causar-se lesions l’un a l’altre, a Encamp. Segons fonts policials, la dona, en el moment de la seva detenció, va mostrar una actitud desafiant als agents i va resistir-se a fer cas de les seves indicacions.

El cos va detenir també diumenge, després d’una disputa familiar, a tres quarts de 8 del vespre, un jove resident de 23 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, a Escaldes-Engordany. El mateix dia de la detenció, la parella de l’interessat va denunciar que el passat 14 d’octubre havia estat agredida pel detingut. A més, un resident de 20 anys va ser detingut dissabte com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física, en causar lesions a un germà menor.

Vuit arrestats per alcoholèmia

Vuit persones van ser també detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol, entre les quals dues amb 1,8 i 1,7 g/l d’alcohol en sang, i una amb 1,63 g/l en accidentar-se a Encamp. La policia va arrestar tres persones més per delictes contra la funció pública.

tracking