Troben el noi desaparegut en escapar-se d'un centre de menors

Diogo Morais, de 15 anys, es trobava en parador desconegut des de feia vuit dies

Troben el noi desaparegut en escapar-se d'un centre de menorsCARLA SOFÍA COELHO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'esquadra han localitzat avui a Granollers Diogo Morais, el jove resident de 15 anys que es trobava desaparegut des de feia vuit dies, quan va escapar d'un centre de menors de la localitat catalana d'Argentona. Així ho ha confirmat el ministrede Justícia, Xavier Espot, en la roda de premsa posterior al consell de ministres.

Segons va informar en el seu moment la mare de Diogo,Carla Sofía Coelho, el noi s’hauria escapolit de l’edifici amb quatre joves més per una finestra aprofitant que no estava protegida amb reixes per impossibilitar la fugida dels nois ingressats. Tant la família del menor com membres que formen part de l’associació Els Fills d’Andorra, que dona suport a famílies que tenen fills amb problemes d’addiccions a les drogues o amb els quals la convivència és problemàtica, van fer una crida a través de les xarxes socials i van difondre la imatge de Diogo Morais a través dels mitjans de comunicació per intentar saber on es trobava. A més, dilluns es va activar la recerca internacional a través de la Interpol.

La família de l’adolescent va rebre fa vuit dies l’avís del centre de tractament notificant que el seu fill se n’havia escapat. Al dia següent van decidir denunciar-ne la desaparició a la comissaria dels mossos d’esquadra de la Seu d’Urgell. Segons explicava Coelho, aquell mateix dia al vespre la policia catalana va aturar a Granollers el jove que viatjava amb un altre company que també s’havia escapat del centre de tractament de menors. Els mossos van arrestar l’amic però no el seu fill, atès que la policia catalana de la zona no hauria tingut coneixement que hi havia una ordre per retenir-lo.

tracking