Catalunya

Concentració contra l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Unes 200 persones s'han manifestat davant l'ambaixada espanyola per reclamar la llibertat dels dos líders de les entitats catalanes

Concentració contra l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi CuixartFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 200 persones s'han concentrat aquesta tarda davant de l'ambaixada espanyola per protestar contra l'empresonament del president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. La mobilització, convocada a través de les xarxes socials, ha estat totalment pacífica i s'hi han pogut veure pancartes amb lemes com: "llibertat presos polítics catalans" o "llibertat Jordis". Els participants també han mostrat consignes a favor de la democràcia amb càntics de "això no és democràcia és una dictadura" i s'han sentit crits d'"independència", "llibertat" i de "visca Andorra i visca Catalunya".

L'únic moment de tensió, sense conseqüències això sí, s'ha viscut quan ha apregut una persona amb una bandera espanyola que s'ha plantat davant la porta de l'ambaixada. Els manifestants li han dedicat alguns crits, però finalment se l'ha apartat del lloc i l'incident no ha anat a més.

Concentració contra l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Concentració contra l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

tracking