Institucions

Vives rep Martí i Ubach abans de la reunió a París

Vives rep Martí i Ubach abans de la reunió a ParísBISBAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep Joan-Enric Vives va rebre ahir al Palau Episcopal la visita institucional del cap de Govern, Toni Martí, i de la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach. Durant la reunió, el cap de Govern i la ministra van informar el Copríncep episcopal i arquebisbe d’Urgell de la situació política, social i econòmica d’Andorra, en el marc de la trobada que Vives ha de mantenir amb Emmanuel Macron al Palau de l’Elisi de París dilluns vinent.

La trobada entre el president de la República francesa i el bisbe d’Urgell s’inscriu dins del marc de les “freqüents relacions institucionals que man­tenen els serveis dels dos Coprínceps”. Es tractarà, per exemple, la visita a Andor­ra de Macron, que es farà coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Constitució, al març, i les negociacions sobre l’acord d’associació entre Andor­ra i la Unió Europea.

Vives no es desplaça a París per entrevistar-se amb el president de la República des del 19 de setembre de l’any 2003, que llavors era Jacques Chirac.

tracking