Circulació

Cues de més de dos quilòmetres per sortir cap a Espanya

L’accés al país per França va ser complicat per obres a diferents punts de la carretera

Cues de més de dos quilòmetres per sortir cap a EspanyaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la tarda d’ahir es van produir retencions a diversos punts de la xarxa viària del Principat. L’indret que va presentar més complicacions va ser la sortida per la frontera hispanoandorrana, on es van arribar a formar 2,5 quilòmetres de congestions. Segons van informar fonts del departament de Mobilitat, el trànsit dens va començar a partir de les set de la tarda i es va allargar durant almenys dues hores. Aquest, però, no va ser l’únic tram on es va alentir la circulació de vehicles. També es van produir retencions intermitents a l’avinguda Salou i l’avinguda Tarragona de la capital en sentit sud. A la CG-4, a l’altura de la Massana, es va registrar trànsit dens ahir al vespre tant en sentit nord com en sentit sud. Finalment, també es van patir retencions per entrar a Canillo en sentit sud entre tres quarts de sis i les sis de la tarda.

Problemes a França

Un doble problema va provocar que la jornada d’ahir fos complicada per arribar a Andorra des de França. Diferents arranjaments a la carretera van derivar en cues molt importants en alguns punts de la via que porta fins a la duana del Pas de la Casa. A Arabaux, la carretera ha quedat tancada a tots els vehicles per unes obres per arreglar la via. El túnel de Foix ha quedat tancat al trànsit, i com a resultat s’han produït cues de més d’un quilòmetre a partir de Montgailhard.

EL RADAR FIX DE CABANNES ES TRASLLADA A LA SORTIDA D'AX-LES-THERMES

Les autoritats franceses de trànsit han decidit canviar la ubicació d’un dels radars que es troben en la ruta que va cap a Andor­ra. Concretament, l’aparell estava situat anteriorment a l’altura de Cabannes. El trasllat acordat comporta que el radar funcioni a partir d’ara a la sortida de la via ràpida a Ax-les-Thermes. Exactament ha quedat ubicat després de la rotonda de la via en direcció a Merens-les Vals i Andorra. El canvi també ha comportat que el nou radar passi a cobrir tant el sentit en direcció cap a Andorra com en sentit Ax-les-Thermes, segons informa la premsa francesa.

tracking