funció pública

Interior té 25 candidats per a 6 llocs de carceller

Cinc han estat declarats aptes, 19 provisionalment aptes i un no apte

Interior té 25 candidats per a 6 llocs de carcellerFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La convocatòria per a la provisió de sis places d’agent penitenciari va tancar dimecres el termini de presentacions de candidatures. Finalment han estat vint-i-cinc les persones que s’han presentat al concurs convocat pel departament d’Institucions Penitenciàries. Les sis places vacants que es volen cobrir corresponen a tres llocs d’agent de nova creació i a tres més que han quedat buits per casuístiques diverses.

Dels vint-i-cinc candidats presentats, cinc han estat considerats aptes i un no apte. De la resta de persones presentades al concurs, 19 han quedat com a aptes provisionals, ja que nou no han pogut acreditar que tinguin el carnet de conduir B2 i el nivell de català B2; vuit no tenen el carnet de conduir B2; i dos no han pogut demostrar que tinguin els estudis que es requereixen en la convocatòria.

Aquestes persones tenen de termini per acreditar tots aquests requeriments abans de l’entrevista professional. I en el cas del carnet de conduir hauran de ser titulars del permís abans del 10 de novembre. Es convocaran proves del nivell B oficial de català el 6 i 7 de novembre vinents.

Tant els candidats aptes com els provisionalment aptes estan convocats dimarts 17 d’octubre a les 13.30 hores a una reunió informativa a la sala de reunions interior de l’antiga plaça de braus. En el transcurs de la reunió informativa es lliurarà el calendari de proves de selecció.

tracking