La guàrdia civil deté un andorrà per contraban a Tarragona

Un operatiu de la guàrdia civil de Lleida i del servei de vigilància duanera comissa 20.000 paquets, amb un valor de 83.700 euros

La guàrdia civil deté un andorrà per contraban a Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un operatiu conjunt de la guàrdia civil de Lleida i del servei de vigilància duanera va facilitar, dijous passat, la detenció de dues persones per la comissió d’un delicte de contraban de tabac procedent d’Andorra. Els agents van comissar als detinguts una quantitat de 20.000 paquests de tabac de contraban de diverses marques, amb un valor de 83.700 euros, segons van informar ahir fonts policials espanyoles. La intervenció, que es va fer a la ciutat de Tarragona, va permetre detenir J. R. J., de 61 anys i nacionalitat i residència andorrana, i A. A. H., de 39 anys i nacionalitat espanyola amb residència al municipi de Salou.

Etiquetes:

Les dues persones van ser sorpreses pels agents en el moment que entraven amb dos vehicles en dos garatges diferents. En un dels vehicles, de la marca Dacia, es van localitzar 2.000 paquets de tabac, i al mateix garatge on es trobava aquest cotxe es van decomissar fins a 8.000 paquets que hi havia emmagatzemats. Al segon vehicle, de la marca Volvo, s’hi van localitzar uns 2.000 paquets de tabac de contraban, i en un altre vehicle, de la marca Jeep, 8.000 paquets més. Tots els cotxes disposaven de doble fons per ocultar-hi el tabac, que provenia del Principat.

Segons fonts de la guàrdia civil, l’operatiu estava actiu des de final d’estiu, quan s’havia alertat que hi havia “una possible activitat delictiva per part de dues persones, que es podien estar dedicant al contraban de tabac”.

La policia va fer èmfasi ahir que aquesta actuació no només ha permès la detenció dels autors, sinó la descoberta d’un lloc d’emmagatzematge de contraban i la intervenció dels vehicles que s’utilitzaven per a l’activitat.

tracking