L'escola de Santa Coloma guanyarà 25 aules

El Govern adequarà una parada perquè els autobusos de les línies nacionals regulars s’aturin a l’Estació Nacional

L'escola de Santa Coloma guanyarà 25 aulesSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola andorrana de Santa Coloma guanyarà 25 aules un cop estiguin acabades les obres d’ampliació del centre. El consell de ministres va aprovar ahir convocar un concurs d’idees per a la selecció d’un arquitecte que s’en­carregui de la redacció del projecte i de la direcció de les obres. La part de l’edifici situada al car­rer Prat Salit que té només una planta i que també serà reformada s’ampliarà en alçada fins arribar a la quarta planta. En aquest pis s’engrandirà el pati existent. L’ampliació suposarà que l’escola guanyi 1.500 metres quadrats de superfície útil i 800 metres quadrats de pati.

L’executiu també va aprovar la licitació dels treballs d’adequació d’una parada d’autobusos de línies regulars a l’altura de l’Estació Nacional d’Autobusos. Segons va explicar el ministre portaveu, Jordi Cinca, a la roda de premsa posterior a la reunió del Govern, l’obra permetrà que l’Estació Nacional centralitzi el transport de viatgers nacional i internacional i que es millori la connectivitat.

Per fer-ho possible s’adequarà la voravia del passeig del riu en un tram d’uns cent metres entre la rotonda de Prada Casadet i la de Tobira. El projecte preveu enderrocar parcialment la voravia del passeig per instal·lar la zona d’estacionament dels autobusos.

Sis mesos d’obres a la CG-3

La carretera CG-3 entre la rotonda de les Salines i el riu de Rialb estarà en obres durant sis mesos un cop s’adjudiquin els treballs d’eixample i rectificació d’aquest tram de carretera, dels quals el Govern va aprovar ahir la seva licitació. Es construiran, com a la resta de trams ja realitzats o adjudicats, vorals per a vianants i vorals ciclistes i hi haurà dos carrils de circulació. Aquesta obra s’emmarca en les inversions de millora que el Govern realitza a la CG-3, entre la Cortinada i el riu de Rialb, sota el nucli del Serrat. De moment s’han adjudicat vuit trams i amb aquesta són nou les obres licitades pel Govern en aquest tram viari.

També es van licitar ahir els treballs de rehabilitació del lateral per a la circulació de vianants del viaducte de Tolse a la CG-1.

LICITADES LES OBRES DEL PAS ELEVAT A LA CG-1 A L'ALTURA DE L'ESTADI COMUNAL

ANDORRA LA VELLA. El consell de ministres va aprovar ahir la licitació de les obres de construcció d’un pas elevat a la CG-1 a l’altura de l’Estadi Comunal. Aquest projecte va ser la proposta guanyadora del pressupost participatiu convocat pel Govern i consisteix en un pas elevat amb escales i ascensor, d’estructura metàl·lica, amb vidres laminats i sostre.

tracking