El motorista ferit dijous a la capital segueix en estat crític

L’obrer que va rebre l’impacte d’una planxa a Arcalís està fora de perill

El motorista ferit dijous a la capital segueix en estat críticFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El motorista resident de 39 anys que va patir un accident de trànsit a la carretera CG-1, a l’altura del Pont de Madrid, continua en estat crític. Fonts de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona van explicar ahir que la salut de l’home no va evolucionar durant les 24 hores posteriors a l’accident i que fins dilluns no se li podran fer més proves. El motorista, que pateix un traumatisme cranioencefàlic, va haver de ser traslladat dijous a la nit amb helicòpter a la capital catalana.

Etiquetes:

Fonts de la policia van dir que s’ha obert una investigació per esclarir les causes de l’accident i que transmetran tota la informació recopilada al jutge. En l’accident de dijous a la tarda només s’hi va veure implicat el motorista, que circulava amb una motocicleta de la marca Piaggo amb matrícula andorrana. Els fets van provocar talls de circulació a la CG-1 en els dos sentits de la marxa i es van produir retencions. També es va haver d’habilitar el trànsit alternatiu de vehicles per Santa Coloma.

Evolució favorable

D’altra banda, el treballador resident de 62 anys que va resultar ferit de gravetat dijous a la tarda després de patir un accident laboral a les obres del fals túnel que s’està construint a Arcalís està fora de perill. Fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell van explicar que l’evolució de l’obrer, que segueix ingressat a l’UCI amb pronòstic estable va ser positiva en les 24 hores posteriors a l’accident. L’home va rebre l’impacte d’una planxa d’encofrat i va haver de ser traslladat amb helicòpter fins al centre hospitalari.

tracking