Banca

Crèdit Andorrà posa en marxa Merkaat, un assessor en inversions digital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Crèdit Andorrà impulsa Merkaat, el primer assessor en inversions digital d’Andorra, van destacar des de l’entitat financera, que “suma la tecnologia i la innovació als serveis d’assessorament que ofereix el banc”. Merkaat és accessible des de la plataforma de banca on-line e-Crèdit i permet als clients fer una gestió integral de les seves inversions: els ofereix assessorament personalitzat, els proporciona propostes d’inversió a partir del seu perfil de risc i les seves preferències, i alhora els permet executar immediatament ordres de compra i venda de fons d’inversió custodiats per Crèdit Andorrà.

Tanmateix, es tracta d’un assessorament digital “híbrid” perquè incorpora els avantatges de les noves tecnologies, però també disposa d’un equip d’experts “per ajudar el client a prendre decisions relacionades amb les seves inversions amb informació qualitativa i argumentació tècnica sobre les recomanacions de compra i venda”, van exposar des de l’entitat financera.

Crèdit Andorrà va destacar que es tracta d’una eina avançada en seguretat i de fàcil utilització per a l’usuari, i que forma part del “procés de transformació digital” en què està immersa l’entitat.

tracking