seguretat

Tres detinguts en una operació contra el tràfic de marihuana

Un dels homes ha entrat al centre penitenciari, segons fonts policials

Tres detinguts en una operació contra el tràfic de marihuanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de policia ha detingut tres persones més en el marc de l’operació Paradís, una operació judicialitzada que al maig va suposar un decomís històric de marihuana, tres detinguts inicials i un pis desmantellat. Dijous passat van fer-se dues actuacions a Andorra la Vella i Encamp, que van acabar amb l’arrest de tres homes residents, un d’ells de 27 anys i dos de 19. Segons fonts policials, un dels tres ha ingressat al centre penitenciari i la resta hauria sortit en llibertat amb càrrecs. El valor de la marihuana que va decomissar-se el maig ascendia a 12.000 euros, i llavors la policia va alertar que l’operació no estava tancada.

Aquell comís va ser el més gran de marihuana que s’ha fet mai fins ara a Andorra. Segons va informar la policia al seu moment, la droga entrava cada setmana per la frontera en fardells d’un a dos quilos, i després d’emmagatzemar-se a un pis d’Encamp, es traslladava a la capital per vendre’s prop d’una escola.

Una menor agredida

En el balanç de la setmana del 18 al 24 de setembre, la policia andorrana ha detingut tretze persones més. Un dels fets més destacats, relatiu a violència de gènere, va produir-se diumenge a dos quarts de 12 del vespre, quan un jove resident de 19 anys va agredir la seva parella menor d’edat després de forcejar amb ella per una discussió en l’àmbit domèstic. Segons la policia, la jove va patir una lesió a la galta dreta. A Escaldes-Engordany, diumenge de matinada, també va ser detingut un home no resident de 27 anys pels delictes contra la integritat física, la vida, la llibertat i la seguretat interior, després d’amenaçar amb un ganivet de cuina de 20 centímetres, en via pública, una cosina seva i causar-li una ferida a la mà esquerra.

També en l’àmbit domèstic, dos residents de 39 i 25 anys, el segon fillastre del primer, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física per causar-se lesions.

La policia també ha detingut un total de cinc persones per conduir sota els efectes de l’alcohol, i tres que ho feien amb el carnet suspès.

tracking