Mandicó culpa Viladomat pels problemes a l'esquí

El cònsol responsabilitza l’accionista de Saetde del neguit entre empleats i operadors turístics

Mandicó culpa Viladomat pels problemes a l'esquíXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, responsabilitza el màxim accionista de Saetde, Joan Viladomat, del malestar que ha generat el trencament de la societat Nevasa i la desaparició de Grandvalira entre els operadors turístics i també els treballadors. El mateix Viladomat va afirmar a la compareixença que va realitzar al Consell General el 14 de setembre passat que el procés de divorci “està tenint efectes perquè el personal se sent inquiet”, i n’hi ha que ha plegat i ha generat “preocupació” entre els operadors turístics. Per això va instar a pactar “com recuperar” el personal quan la dissolució sigui efectiva.

Etiquetes:

Mandicó va constatar el nerviosisme que es viu, però va retreure al responsable de Pas de la Casa-Grau Roig haver provocat la crisi instant la dissolució de Nevasa. “Algú ho ha provocat, suposo. Si tot hagués continuat amb tota normalitat no passaria res”, va manifestar en declaracions al Diari ahir després d’assistir a l’acte de lliurament de la medalla espanyola al mèrit civil a Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències (SAC) i farmacèutica de Canillo.

Futur del forfet conjunt

Mandicó va afirmar que Ensisa batallarà per mantenir el forfet conjunt de Grandvalira malgrat que Viladomat dubta que arribi a la temporada 2018-2019. “Nosaltres lluitarem pel forfet conjunt fins a l’últim moment”, va sentenciar, i va avisar que la situació d’incertesa no es pot allargar. “A principi d’hivern ja s’ha de tenir molt clar què farem la temporada que ve. Les decisions s’han de prendre durant la temporada d’hivern”, va remarcar. El mandatari canillenc va subratllar que malgrat la desaparició del domini esquiable el forfet ha de perviure. “És cert que Grandvalira no serà mai el que havia estat, però el forfet conjunt l’intentarem guardar”, va assenyalar.

tracking