Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
banca

Als nous caixers de MoraBanc es pot ingressar moneda

Els nous aparells estan preparats per fer ingressos de fins a 200 bitllets en cada operació
Actualitzada 26/09/2017 a les 09:18
Els nous caixers automàtics que MoraBanc ha instal·lat a les seves oficines centrals de l’avinguda de Meritxell i del Pas de la Casa permetran, entre altres funcionalitats, ingressar xavalla o monedes i estan preparats per fer ingressos de fins a 200 bitllets en cada operació. Els caixers separen les monedes del paper, encara que estiguin barrejats, i fa el càlcul de la quantitat de diners que es pot ingressar al compte corrent, indicant el número d’IBAN.
Aquestes noves terminals són ingressadores i dispensadores de canvi, i milloren les funcionalitats que ja oferien, afegint-ne de noves, especialment dirigides als comerços i negocis. Aquest nou servei permetrà als clients del banc fer els seus ingressos, a qualsevol hora i dia, sense haver d’entrar a les oficines.
Segons va expressar l’entitat bancària a través d’un comunicat, la seva intenció és seguir millorant i ampliant els seus canals per afavorir que els clients puguin fer gestions en qualsevol moment. En aquesta línia, aquests nous caixers s’afegeixen a la banca online i a l’aplicació per dispositius mòbils que es va estrenar a finals de l’any passat i que ha tingut una excel·lent acollida entre els seus clients.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts