Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

'Autos bojos' per Andorra

El ral·li privat més gamberro del continent ha anat aquest any de Saint-Tropez a Marbella passant per Andorra. Trenta-cinc milionaris conduint com bojos.
La ruta de The Challenge-The Private Rally és sempre un secret fins que no es posa en marxa. No deixa de ser normal quan la prova, organitzada per holandesos, consisteix en el fet que 35 milionaris amb esportius de superluxe tunejats recorren el continent a tot gas i fent el gamberro allà on van. La major part de participants són holandesos. La prova va passar aquest any per Andorra fa uns dies després que comencés a Saint-Tropez el 3 de setembre. El dia concret no es va comunicar i tan sols aquells que van veure vehicles d’altíssima gamma personalitzats de
  • #10 Jordi
    (14/09/17 18:39)

    M'agraden els cotxes , no van agradar-me com aquests holandesos els portaven vinilats , tampoc em varen semblar el model de persones amb qui aniria a sopar .... però de "gustos y colores ... " Per contra el reglament del rally diu que tenen que respectar les lleis i les normes de conducta i seguretat dels països on estan , si no ho varen fer espero que fossin castigats i si varen complir no hi ha res a dir. i aquests "turistes" son dels que deixen forces calerons a Andorra i aixó ja va bé.

    Respondre
  • #9 Horteras de polígon
    (14/09/17 17:17)

    Cal ser hortera per desgraciar un Audi RS d'aquesta forma .... queda clar que tenir diners i ser elegant són dues coses diferents ... Els milionaris amb educació no fan aquestes carreres perilloses, això ho fan només els chulazos de polígon, però això sí, amb diners ...

    Respondre
  • #8 Jordi
    (14/09/17 16:27)

    El que cal és major coordinació amb les policies europees i millors serveis d'informació; i quan traspassin Pas de la Casa un bon grapat de ceps per a les rodes i manilles de record. I au! cap a la Comella, a la presó per conducció temerària.

    Respondre
  • #7 Dj Jordix
    (14/09/17 14:47)

    Fast and Furious va dir..
    Si, molt millor que entrin 150000 cotxes al mes d'agost amb la carmanyola plena desde casa per passar 8h al pais sense gastar ni un duro, sopar al viena, 30€ de gasolina i fuera, cua de sortida!

    Respondre
  • #6 ciutadana
    (14/09/17 14:07)

    Una autentica bogeria, a mes d'una perversió social. No es aquesta clase de gent passada de voltes que ens convé, per mes diners que tinguin. Ens intersen millonaris si peró no bojos.

    Respondre
  • #5 Pornogràfic
    (14/09/17 11:43)

    Quina ironia, a tot això, el 20% de la població andorrana stà en el llindar de la pobresa.

    Respondre
  • #4 Jordi
    (14/09/17 11:37)

    Jajajajaja .... delinqüents amb diners i amb llicència 007 per transgredir la llei, ia sobre ens sembla graciós.

    Respondre
  • #3 Mad Max
    (14/09/17 11:35)

    "El ral·li privat més gamberro" ....? Al meu entendre, estem en un món cada vegada més desnaturalitzat, desestructurat a tots els nivells, ple d'hipocresia, egoisme, buit, que si no hi ha felicitat l'hem de fer veure, gastant el que no tenim i fugint de nosaltres mateixos.Lo pitjor no és això, és que d'això en fem una notícia.

    Respondre
  • #2 pere
    (14/09/17 10:37)

    Gent al mon passant fam, guerres genocidis refugiats i aquests ricaxons fent aquestes tonteries. Noticia aixo ?

    Respondre
  • #1 Fast and Furious
    (14/09/17 09:15)

    Si aixo es noticia es que estem ababats.Soroll,velocitat a les nostres carreteres,contaminació i més cues,la fórmula de sempre a canvi d'uns pocs diners,estem anclats al segle pasat.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts