Un curtcircuit, possible causa del foc a Vivand

Tretze famílies van tornar ahir a casa després de les últimes inspeccions

Un curtcircuit, possible causa del foc a Vivand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un curtcircuit hauria pogut provocar l’incendi que va calcinar una part de l’edifici de Vivand la matinada de dilluns. Fonts consultades pel Diari expliquen que la policia científica treballa en aquesta hipòtesi tot i que afegeixen que caldrà esperar fins a la presentació de l’informe que s’està elaborant per confirmar-ho.

Etiquetes:

Ahir a la tarda 13 famílies van poder tornar a casa després d’haver-se allotjat a l’hotel Fènix des de dilluns i fer els àpats a l’hotel Eureka. En concret, van poder tornar als domicilis les famílies que viuen a les tres primeres plantes i també algunes que viuen a la cinquena. Les que s’allotgen al quart pis encara trigaran uns dies a tornar, ja que és la planta que ha patit més danys a causa de les flames. De fet, va ser en aquesta part de l’edifici on es va originar el foc.

Els equips d’inspecció van dur a terme ahir els diferents controls i les certificacions necessaris per autoritzar el retorn de les famílies a casa seva. Ahir al matí també es va donar l’autorització de reobertura al restaurant de sota de l’edifici que ja pot tornar a funcionar amb normalitat. Durant la tarda el departament d’Indústria va rebre els certificats sobre l’estat de les tres primeres plantes i d’una de la cinquena de l’edifici afectat i va donar llum verd perquè les famílies retornessin a casa. Durant aquests dies, havien estat autoritzats a entrar als seus domicilis per recuperar objectes personals. Els pisos de la planta baixa no van quedar afectats, però els de la planta tres i cinc van quedar més malmesos a causa de la virulència de les flames i per l’aigua que es va utilitzar en les tasques d’extinció.

Un curtcircuit, possible causa del foc a Vivand

tracking