trànsit

Un motorista, operat d'urgència a causa d'un accident a la capital

L’home va patir diverses fractures a les cames i el seu estat és estable

Un motorista, operat d'urgència a causa d'un accident a la capitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van resultar ferides de diversa consideració ahir en dos accidents a la xarxa viària del Principat. Un motorista resident de 51 anys va haver de ser intervingut quirúrgicament després de col·lidir amb un 4x4 a la intersecció entre el carrer Prada Motxilla i Baixada del Molí d’Andorra la Vella. L’accident va tenir lloc pels volts de dos quarts de dotze del migdia. Fonts de l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell van explicar que l’home, que va patir fractures a les cames, es troba “estable” després de ser operat d’urgència, tot i que no van precisar quants dies haurà d’estar ingressat al centre hospitalari.

Durant la jornada d’ahir també es va produir un accident al Túnel de la Tàpia, a Sant Julià de Lòria, on es van veure implicats una furgoneta i dues motocicletes. La topada va tenir lloc poc abans de les vuit del matí. Els tres conductors residents que s’hi van veure implicats van patir lesions de caràcter lleu. L’ocupant de la furgoneta, de 36 anys, va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i va ser donat d’alta després de descartar qualsevol lesió de gravetat. Els dos motoristes, de 47 i 33 anys respectivament i que també van ser atesos pels serveis mèdics, van ser donats d’alta després de descartar lesions de caràcter greu. Dilluns al vespre, un ciclista també va haver de ser traslladat a l’hospital de Meritxell després de xocar contra un turisme a l’avinguda Fiter i Rossell, a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Entre diumenge i dilluns, un total d’11 persones van resultar ferides de diversa consideració en múltiples accidents que van tenir lloc al Principat.

tracking