Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Jordi Galobardas

“Hi ha creixement de la demanda per a tot tipus d'immobles”

Galobardas afirma que l’augment és “moderat” i, davant l’interès a l’alça per sumar-se a la professió, reflexiona que el nombre d’immobiliaris ja és “prou important”
Malgrat que no s’aventura a donar xifres perquè el col·lectiu no disposa d’estadístiques –aviat recuperaran els estudis de mercat que ja havien elaborat en el passat–, el president de l’AGIA sí que assenyala que el constatable és que durant aquest any “ja estem en una fase de creixement dins del cicle immobiliari” i que s’incrementa la demanda, les operacions, i també i pel que fa essencialment a lloguer, els preus.

Quina és la situació del mercat per parròquies?
A les parròquies centrals respecte al mercat de lloguer s’ha arribat a una fase molt madura, no hi ha que ens consti cartera de
  • #11 Cantizano
    (10/08/17 09:17)

    Carles Campolongo va dir..
    els pisos turistics estan fent molt de mal, també les residencies passives doncs aquests gent esta pagant preus desborbitats pels pisos, preus fora de mercat. Cal una legislació forta per protegir als residents i nacionals i ajudes a la primera vivenda.

    Respondre
  • #10 Cantizano
    (10/08/17 09:08)

    Carles Campolongo va dir..
    Sense comentaris jo crec que vostè amb el seu comentari ja ha quedat en evidència, així anem. Vostè què sap com treballo? em coneix?

    Respondre
  • #9 Millora demanda 2
    (09/08/17 14:25)

    nacionalitat directa a l'inversor que adquireixi propietats fins a un milió, etc... aixo si seria una bateria de accions que a curt termini donaria fruits. La misèria, el exes de pressió d'impostos i administrativa sols portà això mes misèria, el contrari el moviment de volum i les facilitats si que pot fer augmentar el sous i possiblitats de tothom.

    Respondre
  • #8 Millora demanda 1
    (09/08/17 14:24)

    Avui el mercat es precari encara, pisos per sota del preu de reposició (es a dir del que val construir-los) i volem un sou superior? Com? Si no es venen ni al preu que tenen de cost, doncs ho augmentem la demanda i el poder adquisitiu de la població o trigareu molt en veure pujar els sous, la construcció es el motor de l'economia, i per que la cosa arrenqui, algú a d'aportar el capital i creure en el país, com el banc no lo ha fet el últims anys, hem viscut i vivim en crisi, per tant acció es el que falta, fora llei de plusvàlues, doncs ojala els inversors d'on siguin apostin per el nostre país, ajudes a la primera vivenda, interessos i finançament preferents per a préstecs vivenda als residents, agilitat en tots els tràmits administratius, fora la cessió obligatòria que grava el cost de construcció he incrementa els costos, ventatges fiscals a tot el que aposti per fer promoció i/o inversió patrimonial, sectorització de plans d'urbanisme cansinos.. continua

    Respondre
  • #7 Laura
    (09/08/17 08:41)

    el govern hauria de començar a regular totes les especulacions que s'estan fent i tots els fraus, però clar la majoria d'ells són amos d'edificis sencers, quan la gent comenci a dormir al carrer que jo ho he vist en tant es comencés a fer alguna cosa, no paren de donar-residències passives, obrir-se contingents etc ... Andorra és un país petit i si no para de venir gent no es que farem els andorrans, haurem de pensar en anar-nos del nostre país, espero ansiosa les eleccions

    Respondre
  • #6 Fito
    (08/08/17 22:39)

  • #5 DA solutions
    (08/08/17 20:14)

    Caldrà passar comptes amb els que fan la vista grossa al que està passant. Pura especulació i entrega total a residencies passives, la majoria fraudulentes, que fan augmentar els preus i empobreixen a la classe mitja. Quan tot això exploti, que ho farà, ja us ho recordarem.

    Respondre
  • #4 Andorra, país d'acollida...?
    (08/08/17 16:23)

    Especulació pura i dura, sense regular per part de les administracions, que fan els ulls grossos .... La política dels preus dels lloguers quan està mal dissenyada constitueix el primer factor d'exclusió i marginació social. Les administracions semblen haver oblidat això, i han deixat que l'habitatge esdevingui un recurs per acumulació especulativa de riquesa, considerada més pel seu valor de canvi individual que pel seu valor d'ús social.

    Respondre
  • #3 Rosa
    (07/08/17 23:30)

    Em sembla molt be, com a nou President de l'AGIA encara és el dia que ha moure un sól fil pels associats que no respecten la llei. Parlem de transparència en l'administració de comunitats, lliurament de comptabilitats i documents obligats per llei als propietaris. Acabar amb les comissions de combustible, serveis i fins i tot de sous de treballadors comunitaris. Parlem de comissions "cash" d'agències per ensenyar un pis de llogues de l'any 65? 500 € per visita per un pis amb 1 finestra a pati interior del que era abans 1 pis de 7 habitacions ara 6 estudis de 35 metres. Per cert, 1 sol comptador 6A per apartament i 350 € mensuals de calefacció i aigua calenta. Parlem dels lloguers de 900 € que cobra alguna agència amb contractes de 1 mes i que paga menys de 500 al propietari? Es un tema interesant els contractes de 1 mes. Els renoves a base d'apujar 25 € cada mes. I son legals. Vol que parlem de que les distribuïdores de gasoil es queien del 5% que es paga ara?

    Respondre
  • #2 Carles Campolongo
    (07/08/17 13:05)

Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts