Martí es compromet a fer més reunions sectorials per la UE

Ho considera la fórmula per tractar particularitats de forma més concreta

Martí es compromet a fer més reunions sectorials per la UESFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, va anunciar ahir que potenciarà les reunions sectorials per tractar particularitats de forma més concreta en el marc de les negociacions per un acord d’associació amb la Unió Europea (UE), després que la setmana passada es va reunir, conjuntament amb els ministres Gilbert Saboya i Maria Ubach, amb representants de la Confederació Empresarial (CEA), de l’Empresa Familiar (EFA) i de la Cambra de Comerç. Martí els va convocar després que les associacions patronals remetessin al cap de l’executiu una carta on mostraven el seu malestar per la seva manca de participació en les reunions del pacte d’Estat sobre l’acord d’associació.

Etiquetes:

“La carta, molt educada, va ser molt positiva”, va indicar el cap de Govern, que va justificar la poca participació dels agents econòmics, socials i polítics en el fet que en les reunions del pacte d’Estat per la UE “a vegades es parla de coses molt específiques i hi ha la sensació entre certs agents que només escolten”. Martí, que va recordar que les negociacions “estan ben encaminades”, va assegurar que s’han de mantenir aquest tipus de reunions perquè “no volem trencar el format de gran diàleg i volem que tothom estigui ben informat del que està passant”.

El líder demòcrata va admetre que l’obligació del Govern “és generar una dinàmica perquè tots plegats entenguem que l’acord d’associació és una gran oportunitat”, i és per això que va explicar que “seran benvingudes totes les cartes, ja siguin de sindicats o de professionals liberals, per poder parlar específicament de les qüestions que els interessin”.

tracking