La policia arresta dos homes per quatre robatoris en xalets

La policia no descarta rebre més denúncies per furts els pròxims dies ni practicar més arrestos

La policia arresta dos homes per quatre robatoris en xaletsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir diumenge dos homes per una onada de robatoris a xalets que van ser denunciats durant el cap de setmana. Els presumptes lladres, dos homes no residents de 25 i 34 anys de nacionalitat xilena i argentina, haurien accedit a un mínim de quatre domicilis de la capital i de l’Aldosa.

Etiquetes:

Els nois, que van ser arrestats a dos quarts d’una de la matinada de diumenge, passaran a disposició judicial demà com a molt tard i se’ls prendrà declaració com a presumptes autors de diversos furts amb força a xalets. Segons va poder saber el Diari, tots dos tenen antecedents per robatoris a altres països d’Europa.

La policia va detallar ahir que uns particulars van alertar el cos després d’entrar a casa i veure que hi havien entrat forçant la porta de la terrassa i s’havien endut diversos objectes de valor, com ara joies i rellotges, entre d’altres. Arran d’aquest avís, una patrulla es va desplaçar fins al lloc i va aconseguir controlar dos homes que estaven a l’interior d’un turisme que es trobava estacionat a prop de la zona on hi havia el xalet afectat.

Des del cos van destacar que de moment s’han relacionat els detinguts amb quatre furts amb força en xalets, tots ells comesos durant aquest cap de setmana i a Andorra la Vella i a l’Aldosa. Amb tot, fonts policials van indicar que podria ser que els dos detinguts haguessin irromput en més cases, ja que haurien aprofitat que els immobles estaven buits per entrar-hi. En aquest sentit, no descarten rebre per tant més denúncies de robatoris els pròxims dies o setmanes a mesura que els propietaris arribin a casa seva, i per tant apunten que podrien practicar-se més arrestos policials. És per això que van informar que mantenen la investigació oberta en espera de si es notifiquen noves denúncies per furts.

En els quatre casos que han estat reportats de moment, els lladres havien accedit a l’interior dels xalets forçant portes o finestres exteriors i de tots ells se n’haurien endut joies, rellotges i diners. Des del cos van remarcar que el valor del botí robat encara està per determinar.

SET DETINGUTS EN UNA SETMANA PER CONDUIR SOTA ELS EFECTES DE L'ALCOHOL

La policia va detenir un total de set conductors la setmana passada per donar positiu en el control d’alcoholèmia. La majoria d’arrestos es van produir en el marc de la campanya de controls d’alcoholèmia que realitza la policia. D’altra banda, dimarts es va detenir a la frontera espanyola un no resident de 41 anys sobre el qual pesava una ordre de recerca amb detenció de l’any 2008 per un cas de drogues. La policia també va arrestar dos homes de 23 i 22 anys en un cas per entrar al domicili de l’exparella sense autorització i en l’altre per maltractaments en l’àmbit domèstic. L’home, que tenia una prohibició d’entrar en contacte amb l’exparella, l’hauria agredit físicament i psicològica. Un home de 42 anys va ser detingut al Pas per robar tres cartrons de tabac i identificar-se amb una identitat falsa i un altre de 22 anys per agredir un menor de 17.

tracking