La policia deté un jove quan intentava robar en un local de Santa Coloma

Va fugir quan va saltar l’alarma i el van arrestar quan sortia d’un immoble proper a l’establiment

Detinguda una jove per intentar introduir haixix a la presóARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir a les cinc de la matinada de dijous passat un jove resident de 18 anys al qual acusa d’un presumpte delicte de furt amb força amb grau de temptativa. El noi va accedir per una finestra a un local de Santa Coloma i va fer sonar l’alarma de l’establiment. L’empresa de seguretat que s’encarregava de la vigilància va avisar els agents després d’observar pel sistema de càmeres de l’interior del local que a dins hi havia un intrús. Els agents van controlar el jove quan sortia d’un immoble prop del lloc dels fets i el van detenir malgrat que no es va endur res del local. El noi, assenyala la policia amb un comunicat, coincidia amb la descripció facilitada per l’empresa de seguretat.

Etiquetes:

Un altre jove resident de 18 anys va ser detingut dos dies abans per un delicte contra el patrimoni. Una patrulla va ser requerida a Escaldes-Engordany per una alteració de l’ordre. Un cop controlat, van observar que el noi estava recercat per un furt i ús d’un vehicle i pel robatori d’un mòbil, delictes que es van dur a terme la nit anterior en un centre esportiu de la capital.

La setmana passada també es van detenir sis persones per donar positiu en un control d’alcoholèmia i es va arrestar un no resident de 21 anys quan intentava accedir al Principat pel riu Runer amb 0,6 grams de cocaïna.

Un resident de 21 anys i un no resident de 31 van ser detinguts per haver agredit l’exparella i la dona, respectivament. Una dona resident de 23 va ser arrestada per haver insultat uns agents.

tracking