El Govern convoca deu places de policia

La CASS estalviarà 350.000 euros l’any amb l’actualització de les tarifes dels laboratoris

El Govern convoca deu places de policiaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar ahir la convocatòria per a la contractació de 10 places d’agent de policia que serviran per cobrir la xifra de 31 nous policies que Govern va demanar el mes d’abril. D’aquella primera convocatòria només 21 aspirants continuen el procés per accedir al cos i, per arribar al total d’agents que es necessiten, s’ha decidit obrir un segon concurs amb el termini fins a l’11 d’agost. Entre els requisits que es demana als futurs aspirants cal tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 39 anys, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent, no tenir antecedents penals i tenir una alçada mínima d’1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.

El consell de ministres també va aprovar la proposta presentada pel ministre de Salut, Carles Álvarez, d’actualitzar les tarifes de responsabilitat dels laboratoris. Aquesta mesura, que s’emmarca dins la reforma sanitària que està desenvolupant el Govern, preveu reduir la factura de les proves de laboratori en més d’un 5% i suposarà un estalvi aproximat per a la CASS de 350.000 euros l’any.

Agenda 2030

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va presentar la proposta i va ser aprovada pel consell de ministres, perquè es redacti l’estudi de sostenibilitat ambiental del pla sectorial d’infraestructures verdes d’Andorra, un projecte emmarcat en els objectius de l’agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, que va aprovar les Nacions Unides el 2015.

L’estudi haurà d’identificar, descriure i avaluar els probables efectes significatius en el medi ambient que es derivaran de l’aplicació del pla, així com les alternatives raonables, tècnicament i ambientalment viables i sostenibles, que tinguin en compte l’objectiu i l’àmbit d’afectació geogràfica. La redacció s’ha encarregat a l’empresa Ambiotec i tindrà un cost de 13.062,50 euros.

tracking