Un jove amb antecedents provoca una baralla massiva al Roser d'Ordino

Cristopher P. havia estat a la presó per deixar cec d’un ull un jove amb un got de ‘cubata’

Un jove amb antecedents provoca una baralla massiva al Roser d'OrdinoArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristopher P. va ingressar a la presó el 2013 per haver deixat cec d’un ull un altre jove donant-li un cop a la cara amb un got de cubata. La víctima va ser Joel C., un pilot de les GSeries, que va perdre la visió d’un ull. L’agressió va provocar que el Futbol Club Andorra el donés de baixa. Cristopher es trobava a la festa del Roser d’Ordino la nit de divendres a dissabte i, segons diferents fonts, va fer tocaments a noies. El seu comportament va acabar derivant en el fet que amics de les noies sortissin en la seva defensa. Cristopher, que havia estat internacional sub-21 per Andorra, anava acompanyat d’un amic al qual també li van recriminar la seva actitud envers les noies. Finalment els dos joves van iniciar una baralla que va acabar sent massiva amb més d’una desena de joves colpejant-se.

Etiquetes:

A Cristopher P. i al seu amic la policia se’ls va acabar enduent un cop acabada la baralla, però, segons fonts del cos, no van arribar a ser detinguts. L’actuació de la policia, segons joves presents, va quedar en entredit després que no va intervenir per aturar la baralla, tot i estar en la zona. Va esperar a que finalitzés per entrar i endur-se els dos nois que l’havien provocat, als quals se’ls havien sumat altres amics que també es van enfrontar als defensors de les noies.

Cristopher P. va entrar a la presó el 7 d’octubre del 2013 processat per un delicte major de lesions amb pèrdua o inutilitat d’un òrgan. A principi del 2014 la Batllia va decidir donar-li la llibertat condicional amb fiança. Finalment va ser alliberat l’abril del 2014 després d’abonar la quantitat exigida. A la decisió de concedir-li la llibertat provisional va ajudar que el jove pilot Joel C. tingués una millor evolució de l’esperada dels efectes de l’agressió amb el got de vidre. El pilot finalment no va perdre l’ull.

El suport de María de Villota

El cas de Joel C. es va fer famós. Al pilot l’esperava un gran futur després del seu triomf a les GSeries en dues rodes motrius i va entrar a formar part del programa de joves pilots de l’ACA. Una de les trucades més sorprenents que va rebre el pilot de Sant Julià de Lòria després de l’agressió va ser la de María de Villota, l’expilot desapareguda el 2014. La madrile­nya, que va perdre un ull en un accident mentre provava el seu cotxe a Duxford, va trucar al pilot lauredià per donar-li ànims. Pocs dies després de la trucada la pilot va morir per causes naturals a conseqüència de les ferides de l’accident.

DOS DETINGUTS PER ENTRAR A UN HOTEL TANCAT A BEURE ALCOHOL

Dos joves residents de 18 anys van ser detinguts divendres a la tarda a Encamp com a presumptes autors d’un delicte de furt amb força. Els dos arrestats, acompanyats d’un jove de 15 anys, s’havien colat a l’interior d’un hotel tancat de la parròquia per beure alcohol.

Una patrulla de la policia va desplaçar-se al lloc dels fets després d’haver rebut l’avís que hi havia persones a l’interior de l’immoble, que roman tancat durant la temporada d’estiu. Allà va trobar-se els tres joves, que havien forçat una finestra per entrar. Segons fonts de la policia, els joves van accedir a l’hotel encampadà forçant la finestra del balcó d’una de les habitacions, i una vegada a l’interior de l’edifici van regirar el despatx de recepció i van agafar diverses ampolles d’alcohol i refrescos del magatzem.

D’entre les vuit detencions de les quals informa la policia la setmana passada, també es va arrestar dos residents, de 40 i 60 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral, després d’una discussió de trànsit en la qual es van agredir mútuament. Segons el cos, un dels detinguts hauria utilitzat una barra de ferro a la via pública en la baralla.

Així mateix, dissabte es va detenir un no resident de 37 anys que accedia al Principat a l’interior d’un turisme particular en possessió de 0,7 grams de cocaïna, arran d’un control rutinari a la frontera hispanoandorrana. D’altra banda, la policia va detenir un no resident de 49 anys per desobeir una ordre d’expulsió administrativa.

Diumenge durant un control de circulació es va detenir a la capital un resident de 21 anys per possessió de sis embolcalls de cocaïna, amb un total de 4,7 grams. A més, es va arrestar un resident de 20 anys amb una taxa d’alcohol en sang d’1,28 g/l.

tracking