Empresa

Andbank inicia la tercera edició del programa de pràctiques amb 26 joves

A més de les places d'estiu, en aquesta ocasió s'incorporaran 8 joves per a estades d'entre 6 mesos i un any

Andbank inicia la tercera edició del programa de pràctiques amb 26 jovesAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank ha acollit els 26 joves que inicien el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. Segons han informat mitjançant un comunicat, d’aquests joves, 22 estaran a les oficines del país i 4 a les diferents filials de l’entitat. En aquesta tercera edició, a més de les places d’estiu, s’incorporaran 8 joves que formaran part del programa de llarga durada que comprèn estades d’entre 6 mesos i un any.

Aquests joves compartiran el seu dia a dia amb l’equip de professionals dels diferents departaments de serveis centrals i oficines de l’entitat, integrant-se al món laboral i en concret al sector bancari, alhora que reforçaran els equips realitzant tasques de suport.

Andbank inicia aquest programa amb l’objectiu que els joves candidats obtinguin experiència pràctica, completin la seva formació i aconsegueixin un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Així mateix, es pretén ajudar-los en l’orientació, aprenentatge i preparació per la seva carrera professional.

tracking