Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

Dubtes sobre la viabilitat de crear un circuit de ràfting a Sant Julià

FEDA es desentén del projecte i diu que desconeix si serà factible o no
Interrogants i incerteses sobre el projecte de ràfting al riu Valira que promou el comú de Sant Julià de Lòria. Un circuit gestionat per Naturlandia que sortirà des de l’hotel Imperial i acabarà prop de la frontera i que la corporació vol que tingui activitat des del març fins a l’octubre. FEDA, que regula el cabal del riu a través de la presa que hi ha a la central hidroelèctrica del llac d’Engolasters, es desmarca del projecte i desconeix si pot arribar a ser factible o no. El director de l’ens, Albert Moles, va assegurar en declaracions al Diari que
  • #10 Jordi
    (02/07/17 14:02)

    S'haurien de pujar amb aquesta mena d'autopista de pateres a l'Andorrana, polítics i funcionaris, tirar valira avall per no tornar mai més!. QUE BÉ VIURÍEM SENSE ELLS!!!

    Respondre
  • #9 Pere muntaner
    (02/07/17 10:54)

    Jo trobo que es una bona idea per San júlia,que pot aportar uns quants visitants al poble que esta molt necessitat i fe retruc naturlandia mes viable.Aixo si amb una inversio limitada.

    Respondre
  • #8 Endavant
    (02/07/17 08:59)

    Més viable és pagar el Circ, la Copa del Món d'Esquí, la de bicis a Pal, el Dorado..., les quals no tenen gairebé repercussió directa i on només fan que enganyar-nos amb les xifres surrealistes de l'audiència potencial, i que no mira ningú.

    Respondre
  • #7 Amitié Franco/Andorrane
    (02/07/17 07:32)

    C'est un projet complètement idiot, une fois de plus. Il y a vraiment des "illuminés" en Andorre ! Il faudrait enlever les sabots et revenir au XXI ème siècle ! L'Andorre a besoin d'un sacré nettoyage ! Mais ce qui est le plus inquiétant, c'est "l'espagnolisation" que l'Andorre est entrain de vivre. Les andorrans sont entrain de perdre complètement leur identité. Les idées viennent d'en bas ! C'est clair ! 

    Respondre
  • #6 GDR
    (01/07/17 17:21)

    Jo, ja fa temps que no tinc confiança en cap institució del meu país ni en ningú d'aquí !  Això és trist ! No sé en qui confiar ! 

    Respondre
  • #5 Joan
    (01/07/17 10:45)

    Endavant va dir..
    Doncs després, quan Feda no pugui produir electricitat en les hores on la compra de la mateixa als Estats veïns és més cara, sino quan vulguin els senyors del ràfting, no us queixeu que s'apugin de la factura elèctrica.

    Respondre
  • #4 Rafting i obres
    (01/07/17 09:50)

    Fa uns dies van anunciar que a finals d any iniciaven les obres de desviament de la carrerera entre el pont de margineda...fins a lalçada de banc Sabadell smb un nou pont. COM COMBINARÀN LES OBRES AL RIU AMB EL RAFTING??? Quina imatge de riu bucolic hi ha al riu de sant julia fins a la depuradora de la duana??? En mig de carwteres cloaques formigó ponts transit etc.... Vamos qualsevol persona veu que es algo inviable.

    Respondre
  • #3 Lauredià
    (01/07/17 09:20)

    Millor descartar el projecte i fer un circuit de cars inflables al riu... Aixo si que seria factible i total per quatre o cinc o sis o set o vuit milionets d'euros de res ho tindriem.... I total ajudar a la gent amb necessitats i regular el preu dels pisos de lloguer es tonteria.

    Respondre
  • #2 GDR
    (01/07/17 09:12)

    El típic d'Andorra ! Tothom entusiasmat a l'hora del blablabla i després, pensant, ningú veu les coses clares i si s'ha de fer, com que no s'ha pensat en rès, es fa a corre cuites i mal fet ! Tenim MOLTS exemples ! Hi ha un il.luminat que ha pensat en el ràfting i vinga !!! 

    Respondre
  • #1 Endavant
    (01/07/17 08:36)

    Cal tirar-ho endavant, ens cal oferta d'estiu. Això és un projecte de país i una aposta per al futur. Coses més cares i amb menys possibilitats de ser viables s'han pagat.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts