Educació

Teconologia i humanitat, a la Universitat d'Estiu

Teconologia i humanitat, a la Universitat d'Estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 34a edició de la Universitat d’Estiu d’Andorra comptarà amb vuit conferències sobre els lligams entre la tecnologia i les humanitats “per buscar els aspectes positius i negatius d’aquesta relació, i que siguin els assistents els qui treguin les seves pròpies conclusions”, va afirmar el ministre d’Educació, Èric Jover, en la presentació que es va fer ahir. El curs es farà entre el 4 i 7 de setembre al Centre de Congressos d’Andor­ra la Vella i tindrà “els millors conferenciants possibles”, va comentar Jover. El títol dels cicles és Tecnologia i Humanitat: llums i ombres i s’ha escollit aquesta temàtica perquè “cada cop estan més unides dins la societat. La tecnologia està més present a les nostres vides i caldria valorar quin efecte ens produeix”, va dir el ministre.

Totes les xerrades estaran obertes al públic, que disposarà d’un sistema de traducció simultània en cas que es necessiti. A més, Jover va comentar que aquells alumes que assisteixin al 80% de les conferències, a 7, podran tenir un reconeixement de crèdits.

El pressupost de la Universitat d’Estiu serà de 60.000 euros, una xifra molt similar a la d’anteriors edicions i encara s’està estudiant quina és la millor manera per recordar Juan Goytisolo, antic moderador d’aquests cursos que ha mort aquest mes.

tracking