Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Rosell i Besolí presenten un escrit de la Confederació Brasilera per exculpar-se

Actualitzada 23/06/2017 a les 06:49
Pau Molins, advocat defensor de Sandro Rosell, va presentar un certificat de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) segons el qual al·lega que no se sent part perjudicada i que no hi pot haver delicte de corrupció entre particulars, perquè a Brasil no existeix, ni tampoc el de corrupció pública perquè era una entitat privada. Molins va entregar aquesta prova durant la vista que es va celebrar ahir a la secció tercera de l’Audiència Nacional pel recurs que havien presentat Rosell i Besolí contra la pena de presó que li va imposar la jutge del cas, Carmen Lamela.
El fiscal espanyol Vicente González Mota va tornar a demanar que cap dels dos pugués abandonar la presó davant el possible risc de fuga que existeix; per part de l’empresari lauredià perquè podria fugir a Andorra i, per part de Rosell, el fiscal entén que tampoc té un lligam especial amb Espanya, ja que gran part de la seva activitat laboral la desenvolupa a l’estranger i, a més, ja té una part dels seus béns fora del país. Molins, per la seva banda, van tornar a negar aquesta possibilitat, ja que els vincles de Rosell amb Espanya són tant familiars com patrimonials.
Etiquetes
  • #2 Albertino
    (23/06/17 15:02)

    Mes triste encara es el poble de Sant Julià que no te i fa mes de 20 anys que no te un politic amb rigor, honestitat i responsabilitat i el Joan Besoli es un mes de la colla. Això si que es trist i deplorable.........

    Respondre
  • #1 Pobre Andorra
    (23/06/17 10:12)

    Andorra ha entrat en un perillós bucle de decadència política, institucional i social. Fa molta pena veure la desprotecció que està patint un ciutadà andorrà com és el senyor Besolí, una persona honesta i treballadora, empresari amb dedicació com el qui més, un pare de família exemplar i un amic de veritat. Dóna molta angoixa veure com està sent deixat de la mà de Déu d'aquesta manera. Moltes presidències, moltes “cumbres” americanes, molts ministres d'assumptes exteriors, moltes bones relacions amb Madrid, però la veritat és que la que és: tenim un empresari andorrà que ha fet la seva feina com cal (com molts d'altres del seu sector) i està sent privat de llibertat a Madrid sense que el nostre govern no faci res. Ha sigut totalment abandonat a la seva sort. I lo més penós és que tenim a una família andorrana (que està patint les conseqüències d'un greu accident laboral) on el govern no sembla que es mogui ni sembla que l'importi. Certament, és molt trist veure aquest espectable.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts