Camps de neu

Martí assegura que el forfet únic de Grandvalira es mantindrà

Martí assegura que Grandvalira continuarà oferint un forfet únic

Martí assegura que el forfet únic de Grandvalira es mantindràXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, va donar ahir detalls de la trobada que va mantenir amb el màxim accionista de Saetde, Joan Viladomat, pel trencament de Grandvalira, i en aquest sentit va revelar que “el forfet únic continuarà”. Martí va explicar en declaracions als periodistes després de la sessió de control a l’executiu d’ahir al Consell General que era la seva “obligació” reunir-se amb Viladomat després de la crisi oberta entre els socis de Nevasa, la societat que explota el domini esquiable. “És la meva obligació parlar amb tothom i com a cap de Govern parlo amb Joan Viladomat, que conec i hi tinc una bona relació personal, i per tant això és el que s’intentarà”, va relatar.

A més, va avançar que la setmana que ve continuaran els contactes per “mirar de ser útil sense voler condicionar ningú”. “El senyor Viladomat, Saetde, Ensisa, Nevasa... tots participen en el creixement econòmic d’Andor­ra i per tant he de mirar de parlar i preservar la marca Grandvalira, que és de prestigi internacional”. “Intentaré que es pugui conservar”, va sentenciar.

El líder de l’executiu va voler llançar un missatge de prudència davant del divorci a Nevasa i en aquest context va recordar que encara hi ha dos anys per davant per intentar reconduir la situació, ja que el procés de dissolució s’hauria de dur a terme durant aquest període de temps.

Martí va assenyalar que “Grandvalira és la nostra força” i va manifestar que “la família Viladomat ha aportat molt a Andor­ra, com moltes famílies d’immigrants que han provocat el creixement d’Andorra”. “Aquesta és la fortalesa d’Andorra”, va concloure.

tracking