Detingut un home per dur una navalla, agredir l'exdona i entrar al seu domicili

Detingut un home per dur una navalla, agredir l'exdona i entrar al seu domicili

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dimarts passat un home no resident de 34 anys per haver agredit l’exparella, haver entrat al seu domicili sense permís i dur a sobre una navalla. Els agents, assenyala la policia en un comunicat, van haver d’intervenir quan passaven vint minuts de les set de la tarda després que el detingut, que tenia una prohibició judicial d’entrar en contacte amb l’exdona, l’agredís. Després de l’atac, l’home va robar les claus del domicili de l’exparella i hi va entrar sense el seu consentiment. En el moment de la intervenció policial, el detingut va intentar treure sense èxit de la butxaca del pantaló una navalla amb una fulla de 8 centímetres. Els agents també el consideren autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, ja que estava a Andorra malgrat tenir un ordre governamental d’expulsió.

Etiquetes:

El mateix dia es va detenir un no resident de 41 anys per incomplir una primera pena d’expulsió judicial del Principat i una segona d’expulsió administrativa. Un dia abans, el 5 de juny, s’havia detingut una parella de residents, un home de 32 anys i una dona de 38, per una agressió mútua en l’àmbit domèstic. El 7 de juny es va arrestar un resident de 22 anys que conduïa amb el carnet retirat.

També el 7 de juny es van detenir dos joves per delictes contra la salut pública. El primer, resident de 18 anys, per estar consumint una cigarreta de marihuana amb menors. El segon, també resident de 18 anys, per haver venut la droga al primer. Diumenge es va arrestar un altre jove, també de 18 anys i resident, per estar fumant marihuana amb dos menors. En el registre, la policia li va trobar 1,7 grams d’aquesta droga.

La setmana passada es van detenir set conductors per haver donat positiu per alcoholèmia. Un d’ells també ho va ser per desobediència, resistència i injúries greus als agents.

tracking