Detingut per entrar en un bar amb una navalla i amenaçar els clients del local

La policia va arrestar diumenge un noi per una baralla i un home per resistència als agents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada un home de 53 anys per irrompre en un bar de Santa Coloma brandant una navalla amb la qual va amenaçar els clients. Segons va informar ahir el cos policial a través d’un comunicat, els fets van tenir lloc dimecres pels volts de dos quarts d’una de la nit quan el presumpte agressor, un no resident, va trencar la porta d’entrada del local d’una coça i va irrompre a l’establiment amb l’arma a la mà. L’home va ser detingut per un delicte d’amenaces sense que es produïssin danys personals.

Etiquetes:

Per altra banda, la policia va haver d’intervenir diumenge a un quart de cinc de la tarda en una baralla entre germans que es va produir en un domicili particular de la capital. Els agents van detenir un noi de 24 anys per maltractaments en l’àmbit domèstic. També diumenge, la policia va arrestar un home de 47 anys al Pas de la Casa que estava cridant a la via pública i, segons la versió policial, va respondre agressivament i amb reaccions desproporcionades envers els interventors. Se’l va detenir per injúries, amenaces i resistència greu als funcionaris de policia.

Per altra banda, el cos va informar també de l’arrest d’un no resident de 38 anys que va falsificar un certificat laboral per tal d’obtenir l’autorització d’immigració de residència i treball. L’home va ser detingut dijous com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat i el tràfic jurídic. Els agents també van practicar quatre arrestos de conductors que conduïen beguts, un dels quals va trencar la suspensió judicial del permís. A més, un home de 34 anys va ser detingut a la frontera amb 1,5 grams de cocaïna.

tracking