OCI

El Govern farà costat al nou festival d'hivern

La productora de Cap Roig treballa per confirmar una cita musical amb grans noms durant els mesos d’esquí

El Govern farà costat al nou festival d'hivernXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern valora de manera “molt positiva” el festival de música que ha de portar entre 15 i 25 concerts a Andorra durant l’hivern. Segons fonts de l’executiu, la proposta té el valor “d’afegir pes” a les activitats d’hivern al país, cosa que el Govern de Toni Martí veu amb molt bons ulls.

Les mateixes fonts han indicat al Diari que “hi ha una proposta de col·laboració” amb el nou festival d’hivern que s’estaria valorant, encara que l’executiu ha preferit no donar-ne detalls concrets ni parlar sobre si la col·laboració passaria o no per una aportació econòmica. En tot cas, es valora favorablement l’acord que l’empresari resident Miguel Lao ha signat amb Clipper’s Live, la productora del festival de música de Cap Roig, per portar cada any una vintena de concerts a Andorra durant els mesos d’esquí. Fonts de la productora són encara prudents a l’hora de donar per tancada la primera edició, que començaria al desembre. Responsables de Clipper’s Live confirmen que efectivament s’ha signat l’acord amb l’impulsor del complex esportiu Principadel per realitzar el festival, però diuen que el futur del mateix encara “s’està estudiant”. Segons la productora, s’està treballant per arrencar enguany el que seria una cita anual, però encara s’ha d’estudiar la viabilitat i el plantejament que es faria, ja que malgrat la veterania de Clipper’s Live en la producció de festivals com la prestigiosa cita d’estiu dels Jardins de Cap Roig, aquesta vegada es tracta d’impulsar una nova proposta en un país que els és nou com el Principat.

Fórmula d'èxit

Segons havia confirmat ja amb anterioritat la productora al Diari, les condicions d’Andorra amb turistes durant la temporada d’hivern podrien ser idònies per al format musical que ha tingut èxit a la costa gironina.

Els concerts es faran a la pista central del futur complex Principadel, a Santa Coloma, i la capacitat que es fixarà, segons l’empresari Miguel Lao, quedarà entre 2.200 i 3.000 espectadors, si bé la idea és que si l’actuació és d’un nom potent, aquesta pugui augmentar fins a les 7.000 persones, habilitant l’espai a peu de pista. Els responsables no han donat noms, però la possibilitat que hi hagués artistes del cartell de Cap Roig, com podrien ser Anastacia, Passengers, Els Amics de les Arts o Norah Jones, entre d’altres, no seria escabellada.

tracking