Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
SOLIDARITAT

Els Encants Vintage de l'Unicef recapten 10.133 euros i ja es pensa en una tercera edició

Des de l'ONG se'n fa una valoració "molt positiva, ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra"
Una imatge dels Encants Vinatge que s'han celebrat a Escaldes-Engordany entre dijous i dissabte.

Els Encants Vintage de l'Unicef recapten 10.133 euros i ja es pensa en una tercera edició

Una imatge dels Encants Vinatge que s'han celebrat a Escaldes-Engordany entre dijous i dissabte.

M.F.
Actualitzada 29/05/2017 a les 17:19
El comitè d’Andorra de l’Unicef va tancar dissabte tres dies d'Encants Vintage aconseguint una recaptació de 10.133 euros. La valoració que es fa des de l'Unicef és "molt positiva, ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra", tot i qu la recaptació ha estat lleugerament inferior a la de l'edició anterior.

Des de l'ONG recorden que els Encants Vintage són una versió curta del tradicional mercat dels Encants que organitzen des de fa quinze anys i on s’hi pot trobar exclusivament roba i complements. De fet, en aquesta ocasió i, de dijous a dissabte, es van posar a la venda 900 articles de la temporada d’estiu, des de bosses de mà a vestits de festa passant per roba de platja, bijuteria, cinturons, jaquetes i roba de tota classe de primeres marques a preus "molt assequibles". Des de l'ONG destaquen que han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat en aquesta segons edició, donant serveis i/o articles de moda tant nous com de segona mà per vendre, com anant a comprar en els tres dies que han estat oberts. Tots els beneficis es destinen a finançar el projecte que l'ONG té en marxa a la República del Congo.

Des de l'Unicef posen en relleu que "vista la bona acollida i el resultat obtingut, els Encants Vintage podrien tenir una tercera edició en una versió més d’hivern".
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts