Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
operació 'rimet'

La policia espanyola deté Joan Besolí

L’exconseller de Finances lauredià estava a Barcelona quan va ser arrestat
La informació entregada per Andorra a Espanya ha estat un element clau de l’operació Rimet (en honor al primer president de la FIFA, Jules Rimet) i que ha culminat amb la detenció de l’expresident del Barça, Sandro Rosell; la seva dona, Marta Pineda; el soci de Rosell i exconseller de finances del comú de Sant Julià, Joan Besolí; l’empresari ramader d’Alàs, Andreu Ramos; i Shahe Ohannessian, un col·laborador libanès de l’ex-president blaugrana. L’operació Rimet està relacionada amb el suposat blanqueig d’uns 15 milions d’euros de comissions il·legals dels drets televisius de la selecció brasilera de futbol. Aquest capital hauria passat
  • #7 APC
    (31/05/17 04:45)

    Bona pub perque vingui mes gent a residir. Lástima D'Andorra l'onada taronja i la seva incompetencia ens ha matat!

    Respondre
  • #6 Jordi
    (24/05/17 19:20)

    john va dir..
    Ens han canviat el model d'Estat i les regles del joc, sense demanar opinió n'hi consens al poble. Ara només cal que canviïn la constitució i també es faigui a mida d'uns quants. El poble aquí no pinta res.

    Respondre
  • #5 john
    (24/05/17 16:13)

    l'única conseqüència d'això es haver comes una il-legalitat com un temple de gran i no es la primera, aixi que "qui la fa la paga".

    Respondre
  • #4 Costa
    (24/05/17 15:17)

    Hem perdut la sobirania, Espanya té pàtria i potestat sobre tots els organismes de Govern, estem venuts.

    Respondre
  • #3 Xavier
    (24/05/17 15:03)

    Es normal q si abans hi havia secret bancari passin ara aqestes coses... estic totalment d accord am el jordi... i continuarem patin si continuem deixant-nos fer com fa aquest govern.. aquest govern no negocia... nomes acepta i acata les condicions q ens van posan altres paisos.. I tambe estic d accord en que andorra esta mancada de bons andorrans... 

    Respondre
  • #2 Jordi
    (24/05/17 11:08)

    Tot això és conseqüència de signar la fi del secret bancari. Al meu entendre, no és tenia d'haver signat mai, ja existia una transparència i col·laboració, en certs delictes: Terrorisme, Tràfic de persones, Proxenetisme...Però d'això a donar-ho tot hi ha una gran diferència i en patirem les conseqüències. Que ens deixin viure en tranquils i en pau, com ho portem fent segles i segles. Andorra està mancada de bons Andorrans.

    Respondre
  • #1 Jordi
    (24/05/17 08:40)

    Aquesta és la primera de moltes detencions al Principat, és la caiguda d'una Andorra en decadència moral, econòmica i socialment.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts